Merhaba kafam cok karisik..
Doktorum gecen hafta muayeneden sonra folik asit olarak premesis ilacini verdi. Ilacin recetesini okudugumda soyle yaziyor
Kalsiyum b12 vitamini b6 vitamini ve 400 mg folik asit ve mide bulantisini gecirici yaziyor.
Simdi ilaci aldin. 30 lira para verdim. Diger folik asit ilaclarinda kalsiyum ve bu gibi vitaminler olmadigi icin bu kadar pahaliymis.
Ailem boyle ilaclari kullanmami istemiyor.. acikcasi bende kullanmasam ne olur diyorum.
Esimin anneside benim annemde bize boyle seyler vermediler. Folik asit neymis dediler. Bu arada istanbulun göbeğinde oturuyoruz. Her iki annemde biri oğretmen emeklisi digeri avukat emeklisi. Yani cahil insanlar da degiller. Sadece midemiz bulandiginda mide bulanti ilaci alirdik. Doktorun verdiği dediler.
Yani bütün büyüklerimiz bizi bu ilaclari almadan dünyaya getirmisler.
Doktorum ilaci aliyormusun dedi. Baslayacagim dedim.. yani onlarda hakli. OBur yandan da doktorum al diyor ilacini. Sizce ne yapayim. Ilac cantamda bugun aldim. Ama icmedim.. sizce ne yapmaliyim...
tabi ki dr dediğini yap bende içtim folik asit bir şey olmaz hem faydalı bebek için
Doktorum gunde 2 kez ic dedi. Daha 5 haftalik hamileyim. Acaba cok erken mi diye tereddut ediyorum. Hem mide bulantilarim bile baslamadi henuz.. ic diyorsun sen ne zaman basladin ilac kullanmaya..
Doktorum gunde 2 kez ic dedi. Daha 5 haftalik hamileyim. Acaba cok erken mi diye tereddut ediyorum. Hem mide bulantilarim bile baslamadi henuz.. ic diyorsun sen ne zaman basladin ilac kullanmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?