• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aciiiillllll!!!!

Paketini çöpe atmadıysanız üzerinde yazar kaç gün saklanması ama sanırım attınız dondurulmuş bir ürün riske girmeye değmez,eğer evde siz hamur yapıp dolapta dursaydı birşey olmazdı sadece hafif ekşirdi ama yinede kullanılırdı ekmek,bazlama vs yapımında annem normal hamur yapıp 2-3 gün sonra tekrar kullandı öyle.
Attum paketide hamuruda korktum kullanmaya

Buraya konu açıp cevap yazana kadar
Keşke marketten yeni bir paket alsaydınız
Madem acil ve misafir gelecek :KK45:
Bazen cok guzel yorumlar yaziliyor gayet pratik oldugu dusunulerek yardimci olmaya calismissiniz anliyorum ama konu sahibinin yakininda market oldugunu nerden biliYorsunuz bu kOnuyu bende acmis olabilirdim ve yakinimda market vs seyler yok hemen oyle 2 dk gidip alayim.birtek sizin icin demiyorum lutfen yanlis anlamayin bircok kisi bumu acil vs demis benim aklima direk misafir vs gelecek heralde dedim ki oyleymis zaten. Bu durumda gayet acil bir durum bazen sadece laf olsun diye yorum yapiyoruz maalesef.

Bazen cok guzel yorumlar yaziliyor gayet pratik oldugu dusunulerek yardimci olmaya calismissiniz anliyorum ama konu sahibinin yakininda market oldugunu nerden biliYorsunuz bu kOnuyu bende acmis olabilirdim ve yakinimda market vs seyler yok hemen oyle 2 dk gidip alayim.birtek sizin icin demiyorum lutfen yanlis anlamayin bircok kisi bumu acil vs demis benim aklima direk misafir vs gelecek heralde dedim ki oyleymis zaten. Bu durumda gayet acil bir durum bazen sadece laf olsun diye yorum yapiyoruz maalesef.
Bozulmuş olacağı düşünülen bir ürünün ne gibi bir pratik fikir danışılıcak hanımefendi?
Konu sahibi ürün için soru sormuş
Bana basit pratik tarifler verin dememiş

Laf olsun diye değil yaptığım yorum ayrıca sizi ilgilendirmez
vazgeçin artık polemiğe girmekten

Back
X