• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciıııll bılen cevaplasın...

serem05

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
8
0
6
34
Afyon
Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum
... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen..

Ertesi gün hapları çok etkilidir. Bir sorun yoktur, boşa endişe ediyorsun. Endişe ettikçe psikolojik bulantı da hissedersin. Eczaneden bir gebelik testi de al için rahat etsin.

Son düzenleme:
Erkek arakadasımla adetıme on ıkı on uc varken ılıskıye gırdık hıc bır sekılde ıcıme bosalmadı.. Ve bız ısımızı garantıye alalım dıye ertesı gun hapı aldımm.. Ve gunubde adet oldum
... Ama hala suphelerım var... Bır yerım agrısa buna baglıyorum.. Gecenlerde mıdem bulandı.. Yıne bagladım acıll yardımm lutfen..

Hamile kalmak bu kadar kolay ve ça uk olsaydıherkes kalırdı cnm bence bi test al yap için rahatlasın

12 saat içinde ertesi günü hapını aldıysan ki bu süre kısaldıkça onun etkisi artar. Hiç bi problem olmazz .. meraklanma.

24 saat geçtiyse risktesin cnm bn 23 saat snra almştm ama hamile kalmışım mutlka gt doktra

Idrar testi yeterli olur mu... Dogruluk payi ne kadar?

Zaten regl olmuşsun. ilaç da içmişsin. Eczaneden alacağın test çerez niyetine için rahatlasın diye olacak. Ertesi gün hapları ilişkiden 48 saat sonrasını dahi koruyor. Bir şey yoktur.

Son düzenleme:
Back