bnce karamel yapmalısın..ama bu tonda gzl aslnda karma durmuosa tabi.fotoda gzl duruo bnce
valla bende senin dibi kızıllaşan renklerden nefret ediyorum.kuaförüme aynı şeyi söyledim çok sarı olmasın ama yıkandıkça kızıllaşmasın dedim.küllü bir renk olsun istedim oda bunun mümkün olamayacağını ilk etapta küllü olur ancak yıkandıkça hafif bakırlaşır dedi.yani en küllü kumral yada sarı bile koyu zeminde bakır rengine dönermiş.bana 2 tercihin var ya doğal saçın üstüne sık röfle atalımki kızılaşmasın yada koyu renk kullan dedi bende doğalın üstüne röfle attırdım tam platin değil ama biraz açık bir sarı attırdım turunculaşmasın diye.aslında güzel oldu ama bakım istiyor hemde çoooook
yani saçı açıyosun sonra turuncuyu gelde kapat kapatabilirsen işkence gibi :S ben zaten acıcı yaptım bıde röfleyle yıpratmak istemem o zaman dedıgın dıer cozumu yapcam ,, peki 3 kutu boyamda küllü mü olsun yoksa 2 küllü1 normal mi olsun yani hem yesıllenır dıe korkuyorum hemde turunculuk ya gitmezse dıe bu yuzden kararsız kaldım :44:
bence sen miktarlarını kuaföre danış.ben annemim saçı için karışım sordum adam bana 3 renk ismi verdi kiminin çeyreği kiminin yarısı ötekinin tamamını koy diye anlattı.yani evde kendi kafana göre tonu biraz zor tutturusun.geçerken uğra bir kuaföre hem zemini görsün hem sana numaralar da verir ona göre alır yaparsın.tabi işini iyi bilen ehli birine rast gelirsen
yani saçı açıyosun sonra turuncuyu gelde kapat kapatabilirsen işkence gibi :S ben zaten acıcı yaptım bıde röfleyle yıpratmak istemem o zaman dedıgın dıer cozumu yapcam ,, peki 3 kutu boyamda küllü mü olsun yoksa 2 küllü1 normal mi olsun yani hem yesıllenır dıe korkuyorum hemde turunculuk ya gitmezse dıe bu yuzden kararsız kaldım :44:
canım turunculuktan eser kalmasın istiyorsan 3 kutunun hepsi küllü olsun araya normal karıştırınca o da çok hafif dorelik veriyor.bi de kolestonun küllülerini kullanma aynı anda hem yeşil hem turuncu yapabiliyor nasıl başarıyorsa
saçlarını sarıya döndürmek için öncelikle bu turunculuğu kırman gerek bu da uzun süreç ister bi kere küllü boyamayla tam oturmaz renk zamanla oturur daha sonra küllü açık kumral ya da sarıyla falan devam edersin en son sarıya boyarsın...benim de saçlarım açıcıyla açılmıştı üstüne 2kere küllü kumral boyadım öle gitti turunculuk:)kolay gelsin
sarı istiyorsan bu rengin üstüne olmaz tekrar açman lazım.bir kere daha aç ondan sonra duruma göre külllü ya da normal bir sarıya boyarsın
slm kızlar... birkac gun once sacımı palettenın acıcısıyla actım ve resımdekı gıbı bı sac elde ettım, resimlerin birini flashlı birini flashsız cektim, sorum şu:uc dort hafta bekleyıp tekrar acıcı uygulayıp sacımı acsam mı yoksa ne önerirsiniz diğer resimde ki saçı elde edebilirim . ablamın 2 ay sonra dugunu var ve dugune kadar doresiz bal rengi olmayan resimdeki gibi tatlı bi sarı olsun istiyorum :44: lütfen yardımcı olurmusunuz..........
Eki Görüntüle 221852 Eki Görüntüle 221853
canım benim saçım da aynen seninki gibiydi üzerine palette 9 ile boyadım rengi açıldı.. halada yıkadıkça açılıyo rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?