Saç Rengi ve Saç Boyama açıcılar ile ilgili -- kullananlar, görenler, duyanlar ltfn bkn

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolunay.09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolunay.09

Ziyaretçi
:uhm:benim sacımda sadece 1kat boya var ve daha acık bır tona boyamak ıstıyorum,, hep tutmaz dedıler bnde açıcıyla açmaya karar verdim ama yıpranmasından korkuyorum :sinifsinif: ilk boyada tutmayınca cok moralım bozulmustu,, sımdı sonuc almak ıstıyorumzemuszemus

açıcı kullananlar hangı markaları kullandınız ve sacınızdakı yıpranma ne kadar oldu??tekrar eskı saglıgına donebıldı mı saclarınız?? yardımcı olursanız cok sevınıcem:1rolleyes:

___dogal sacım________boyalı__________istedıiğim___

ben paletenin açıcısından çok memnunum hem yıpratmadı benim saçımı hemde çıkan tonlar hep güzel.....

canım bekletme sürene göre değişiyor palette. benim boyamak istediğim renk için 25 dk falan tutup biraz açtım saçımda çikolata kahve gibi bir renk vardı. karamele döndüm. ama burada sarı saç yapan arkadaşlar bile var. palette yıpratmanın ötesinde benim saçıma parlaklık ve canlılık verdi. ipek gibi oldu.

ay gerçekten mi yaa içime su serptin :dance: diger açıcılardan kullananlar yok mu??

sacımı flasla cekınce bole oldu acıncada bole bıse mı ortaya cıkar??

Vuuuhuuu kaydirigubbakcemile5 dolunay, fotoğraf çok sanatsal duruyooorrr : )))

dolunay ben loreal in efasor adlı bi açıcısını kullandım koyu kızıl olan saçlarım çok açık bakır rengi oldu ve saçım hiç yıpranmadı ben tozu suyla karıştırmıştım eğer sen daha açık tonlar istersen oksidasyonla karıştırabilirsin o zaman daha çok açıyormuş

bende palettenin açıcısını kullandım hemde birçok kez..benim saçım çok anormal hangi renge boyasam siyaha yakın oluyor..korkarım sarı yapsam yine siyah olacak :)) neyse ben her renk oturmadığında hemen hemen 3 ay yapmışımdır hep açtım saçımı ama bişey olmadı gerçi benim saçım çok kalın telli belki ondan da kaynaklanıyor olabilir yıpranmaması...ama biliyorum ki palettenin açıcısı çok iyi bu konuda...yıpratmıyor...

cnm sacının boyalı rengine bayıldım rengi ne hangi boya delikafadulden
bide bi tanıdıgım sacı peroksit %9 mudur nedir öyle bişeyle acıyomus cok tatlı bi renk oluyor

palettenin yoğun açıcısından çok memnunum saçlarım sarı zaten dibimide kendim yapıyorum :ecrin_bebek:

cnm sacının boyalı rengine bayıldım rengi ne hangi boya delikafadulden
bide bi tanıdıgım sacı peroksit %9 mudur nedir öyle bişeyle acıyomus cok tatlı bi renk oluyor

o resmı netten aldım, işta bu: casting 530 sicak çikolata

730a boyadım 2ton koyu tuttu,, ah bı 2ton açabilsem yıpratmadan:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…