• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri açıcıdan sonra yıpranan saçlara

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
ben de bi süre önce saçıma mayonez sürme gafletinde bulundum
o gün bugündür mayonze yiyemiyorum
o derece tiksindim kokusundan
hala burnumun ucuna geliyo o iğrenç koku:25:
bence yumurta sarısı zetinyağı çok daha başarılı
en azında ben mayonezden gördüğümden daha iyi sonuç gördüm

zaten üstüme alınmadım çnkü ben uzatıyor diye bişey demedim sadece dökülmeyi durdurup canlandırıyor dedim bir ay kullandım ve bitince saçlarımın azaldığını hissettim... bence sen bunu o topik mi diyosunuz ne orada söyleseydin daha mantıklı olurdu :ssz:

e sizin bahsettiğiniz konunda yeri burası değil o zaman
konu sahibi saç dökülmesinden bahsetmemiş
açıcıdan yıpranan saçlardan bahsetmiş
siz de şampuan katılan hapın dökülmeyi durdurmasından
mantık ararken sizin de aynı şeyi yapmanız gerekmez mi
nasıl siz farklı konularda fikir alışverişi yapıp beyanda bulunabiliyosanız
herkes bunu yapabilir.

Son düzenleme:
tartışmaya girmiyorum herşey ortada bende saç açtırdığım için iğrenç olmuştu paylaşmak istedim... uzatmakla alakası yok neyse ortada herşey :D

tartışmaya girmiyorum herşey ortada bende saç açtırdığım için iğrenç olmuştu paylaşmak istedim... uzatmakla alakası yok neyse ortada herşey :D

Hayatta en sevmediğim şey saygısızlıktır, internet ortamında olmamız insanlara saygısız ve kaba davranabileceğin manasına gelmiyor, kaçtır alttan alıyorum... Yazdığım mesajda seni enterese eden bir durum söz konusu değil, sen farklı amaçla kullanmışsın benim arkadaşlarım uzattığını duyduğu için kullanmış ve sonuç olumsuz oldu, buradan kendine nasıl bir mantıkla pay çıkartabildin anlayamadım, ortada sana atılmış bir laf yok, seni rencide eden bir durum yok... Biraz nezaket lütfen...

Son düzenleme:
ben de bi süre önce saçıma mayonez sürme gafletinde bulundum
o gün bugündür mayonze yiyemiyorum
o derece tiksindim kokusundan
hala burnumun ucuna geliyo o iğrenç koku:25:
bence yumurta sarısı zetinyağı çok daha başarılı
en azında ben mayonezden gördüğümden daha iyi sonuç gördüm

Senin mayonez olayı kötü olmuş:1:
Ben bu yüzden yoğurt kullanıyorum en azından kokmuyor...

Hayatta en sevmediğim şey saygısızlıktır, internet ortamında olmamız insanlara saygısız ve kaba davranabileceğin manasına gelmiyor, kaçtır alttan alıyorum... Yazdığım mesajda seni enterese eden bir durum söz konusu değil, sen farklı amaçla kullanmışsın benim arkadaşlarım uzattığını duyduğu için kullanmış ve sonuç olumsuz oldu, buradan kendine nasıl bir mantıkla pay çıkartabildin anlayamadım, ortada sana atılmış bir laf yok, seni rencide eden bir durum yok... Biraz nezaket lütfen...

ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.. tam tersi alay eder gibi bişey hissettiğim için sinirlendim. neyse kusura bakma :30:

Son düzenleme:
ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum.. tam tersi alay eder gibi bişey hissettiğim için sinirlendim. neyse kusura bakma :30:

Hayır canım yanlış anlamışsın, dalga geçtiğimi belirttim zaten ama konunun seninle bir alakası yok çünkü uzattığını iddia eden kişi sen değilsin ki seninle alay edeyim, hoş öylede olsa niye alay edeyim yahu en nihayetinde bilgi paylaşımı yapıyoruz burda ... Ben uzatmak için kullanıp sukut-u hayale uğrayan arkadaşlarıma atıfta bulundum orda zira kendileri foruma üyeler ki yanlış anlamaman için mesajımı "Sen etki ediyor diyorsan öyledir muhakkak" diyerek tamamladım...

Back