• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri açıcıdan sonra yıpranan saçlara

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Saçlarım koyu kestaneden karamele dönünce çok felaket oldu . Lastik gibi uzuyordu şekle girmediği gibi taranmıyordu bile .Bende önce ılık zeytinyağı sürüp bir süre beklettikten sonra bolca mayonez sürdüm saçlarıma ve 1 saat beklettim . ilk yıkamada çok farklı olmadı ama 3.yapışımda saçlarım yumuşacık oldu . mutlaka tavsiye ediyorum :)

tam olarak anlatırmısın? saçında ne kadar bekledi kuru saça mı yaptın, yıkarken soğuk ssuyla mı yıkadın sıcak suylamı? zor mu arındı ? vs. vs...

Mayonez saça gerçekten çok iyi geliyor bunu çok kez duydum.Bende badem yağı ıle hint yağını karıştırıp banyodan önce sürüp 15 dakika bekletiyorum.Hemen yağlar arınıyor zaten .Bide benim saçlarım dalgalı olduğu için dalgalarını belirgin yaptı.Boyalar saçları maffediyor gerçekten ama herşeyin bi çözümü var işte olmasa biz bayanlar yaratırız:):)

saça zeytinyağı uygulamak zaten mucize yaratıyor bakımların hammaddesi gerisini bilemicem ne yarıyor ne yaramıyor ama(kişiden kişiye değişir alınan sonuçlar) zeytinyağının ılık uygulanması çokk işe yarıyor özellikle boyalı saçlarda

sözde felan derken alaycı bi ifademi var acaba :51:

Evet dalga geçiyorum, uzatma konusunda işe yaradığını duyupda kullanan arkadaşlarım oldu, sonuç 0, üstelik bizimkiler bir şişe şampuana bir kutu hap ve bepanthene kullandılar... Ha dökülmeye canlanmaya etkisi ne olur onu bilemem...Sen etki ediyor diyorsan öyledir muhakkak...

Evet dalga geçiyorum, uzatma konusunda işe yaradığını duyupda kullanan arkadaşlarım oldu, sonuç 0, üstelik bizimkiler bir şişe şampuana bir kutu hap ve bepanthene kullandılar... Ha dökülmeye canlanmaya etkisi ne olur onu bilemem...Sen etki ediyor diyorsan öyledir muhakkak...

zaten üstüme alınmadım çnkü ben uzatıyor diye bişey demedim sadece dökülmeyi durdurup canlandırıyor dedim bir ay kullandım ve bitince saçlarımın azaldığını hissettim... bence sen bunu o topik mi diyosunuz ne orada söyleseydin daha mantıklı olurdu :ssz:

zaten üstüme alınmadım çnkü ben uzatıyor diye bişey demedim sadece dökülmeyi durdurup canlandırıyor dedim bir ay kullandım ve bitince saçlarımın azaldığını hissettim... bence sen bunu o topik mi diyosunuz ne orada söyleseydin daha mantıklı olurdu :ssz:

Nerede ne paylaşacağıma karar vermek için senden icazet mi alacağım??? Ortamı germe...

Back