• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açıcıdan sonra siyaha boyamak olur mu?

_ebru32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
7.276
40
108
Almanya
bir sey sormak istiyorum saclarimi aciciyla röfle seklinde sariya yaptirmistim
ama simdi tekrar siyaha dönmek istiyorum
hangi marka sac boyasiyla boyayabilirim??
satin alinan boyayla tam siyah rengi alirmi saclar cok merak ediyorum lutfn yardim edin:((
acicidan sonra siyaha boyayabilirmiyim sizce.. baska renk cikmaz umarimm:(((

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım satın alınan boyalar sıyah renqı werıo hatta bırak sıyahı benım arkadasım koyu kahve ıstıordu marketten boya aldı koyu kahwe ..sımsıyah oldu sacları. sıyah boyuycksan ıı krar wer bnce snra röfleye dönmek ıstersın tekrar tekrar actırma bnm düstüqüm hataya düsme =) mawı syah alma sakın.. doqal qörünmek ıstıorsan sıyah al.. bn kolestonun sıyahını kullandım. sacım uzun olduqu ıcın 2 paket kullndm. tamamen sıyah oldu sarıdan sonra.

Son düzenleme:
evet canım satın alınan boyalar sıyah renqı werıo hatta bırak sıyahı benım arkadasım koyu kahve ıstıordu marketten boya aldı koyu kahwe ..sımsıyah oldu sacları. sıyah boyuycksan ıı krar wer bnce snra röfleye dönmek ıstersın tekrar tekrar actırma bnm düstüqüm hataya düsme =) mawı syah alma sakın.. doqal qörünmek ıstıorsan sıyah al.. bn kolestonun sıyahını kullandım. sacım uzun olduqu ıcın 2 paket kullndm. tamamen sıyah oldu sarıdan sonra.

ayyy cok tesekkür ederim cnm yaa.. ozaman hemen yarin gidip siyah boya alayim.. ins iyi olur..
aciciylami sariya boyatmistin sende yoksa normal boyamiydi??

bence yapmaaa :52:
canım madem açmışsın saç rengini neden koyultuyorsun ki...
o kadar yıpranmış madem kullan biraz değişik değişik.. sıkılınca siyah yaparsın....

siyah kömür gibi bişeyy oluyor saçlarda..
üstüne de renk tutmuyor sonra..
bence kataloglara bak ne güzel renkler var, aklını çeler biri mutlaka..
ama yakışacak bişey bul ki sonra da bana kızmayasın..
çok güzel karameller var, bakırlar var.. googledan renk numarasını arat kadınlar kulübünde kullananlara bi bak..:kkk:
ama siyah tehlikeli bi renk bencee.. çok serttir ayrıca her tene de gitmezz..

bence yapmaaa :52:
canım madem açmışsın saç rengini neden koyultuyorsun ki...
o kadar yıpranmış madem kullan biraz değişik değişik.. sıkılınca siyah yaparsın....

siyah kömür gibi bişeyy oluyor saçlarda..
üstüne de renk tutmuyor sonra..
bence kataloglara bak ne güzel renkler var, aklını çeler biri mutlaka..
ama yakışacak bişey bul ki sonra da bana kızmayasın..
çok güzel karameller var, bakırlar var.. googledan renk numarasını arat kadınlar kulübünde kullananlara bi bak..:kkk:
ama siyah tehlikeli bi renk bencee.. çok serttir ayrıca her tene de gitmezz..

cnm yaaa haklisin ama ben zaten esmerim saclarimda siyah ztn.. aciciyla bi degisiklik olsun diye yaptim istee ama sonra pisman oldumm
simdi tekrar siyaha dönmek istiyorum
ay bilemedimki :DDDD

esmerlere de yakışan açıklı tonlar var.. bi bak derim ben : ))
ayrıca esmer bi arkadaşım var krepeli balyaj yaptırıyor karamel tonlarında, ben bayılıyorumm.
bu arada siyaha kadar gitme derim, kahverengilerin de tonlarına bi bak, 6lı tonlara.. onlar için saçını açmana gerek yok da tabii neyse..
sen bi bak bence.. araştır biraz bak bakalım esmerlere yakışan açık tonlar nelermiş..
:51:

okiiii bi bakarimm.. karamel röfle yaptirmistimm bi kac sene oncee o iyi gitmisti belki yine onu denerim :PPP

Back