• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama açıcıdan sonra boyanmış renk...

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.080
498
47
arkadaşlar saçları bakır kahve idi bakırdan sıkıldım bir kaç senedir kullandığım için..kumrala dönmek istedim..palette ile açtım...
kumral renk bana yakışmadı..tenim buğday göz rengim ela..cildim soluk gibi göründü...açıcının üzerine loreal 7 kumral yaptım bir defa...şu an dore kahve yapmak istiyorum..tutmayacaktır değilmi..1 ay beklesem..kumral renk akarmı fikir verebilirmisiniz tecrubeli hanımlar...:49:

hadi tecrubeli bayanlar cevaplarınızı bekliyorum..

ne zaman boyadın saçlarını ?
teşekkürler cevabın için açmıştım rengini bir iki gün öncede boyadım 7 kumral bayağa koyu gibi duruyor ama şimdi biraz daha açık ton istiyorum gitmedi kumral bana..

teşekkürler cevabın için açmıştım rengini bir iki gün öncede boyadım 7 kumral bayağa koyu gibi duruyor ama şimdi biraz daha açık ton istiyorum gitmedi kumral bana..

canım tutar mı bilemem ama saçından boyanın çabuk akacağına eminim bence bekle biraz aksın daha iyi bir sonuç elde edersin:55:

canım tutar mı bilemem ama saçından boyanın çabuk akacağına eminim bence bekle biraz aksın daha iyi bir sonuç elde edersin:55:
saol canım..hangi rengi tavsiye edersin bakır ve kızıl dışında..

saçını daha yeni boyamışsın zaten muhtemelen o renk yani kumral akacaktır kısa bir süre içinde
kumral da cildim soluk gibi gözüktü demişsin o yüzden sarı tonlarını önermiyorum daha soluk gösterecektir
kızıl kahve bakır zaten istemiyorsun
saç rengi kalmadı
:37:

saçını daha yeni boyamışsın zaten muhtemelen o renk yani kumral akacaktır kısa bir süre içinde
kumral da cildim soluk gibi gözüktü demişsin o yüzden sarı tonlarını önermiyorum daha soluk gösterecektir
kızıl kahve bakır zaten istemiyorsun
saç rengi kalmadı
:37:
dore kahve düşünüyorum..kahveyi unuttun:1:

Back