Canım çok geçmiş olsun. Benimde 3 4 sene önce saçlarım koyu kahve idi açtırmak istersen hepsi yandı, böyle mısır püskülüne döndü. Doğal olarak çareyi kısaltmak ve postişte bulmuştum.
Hızlı uzaması için ekstra olarak bir şey denemedim çünkü işe yarayacağını halen düşünmüyorum sebebi ise, saç köklerine etki etmez ki üstden yapılan bakımlar. Beslenmene dikkat etmelisin. Benimde saçlarım çok fazla yemek seçtiğimden midir bilmiyorum ama çok az uzardı, fakat bir kaç aydır saçlarımı hep sıkı topluyorum at kuyrugu şeklinde gece de böyle yatıyorum, biraz saçı çektiği için midir yada tesadüf müdür emin değilim ama bir kaç aydır uzaması baya fark etti.
Sana önerim, fazla endişelenme çünkü yandığı zaman saçlar ilk aylar biraz sert oluyor taraması da zor oluyor ama bir müddet sonra baya bir geçiyor. Ayrıca saçlarını kesinlikle ıslak iken tarama çok ince fırçalı tarak kullanma, sık tarama çünkü kopar. Saçını fön çeker gibi kurutup, uçlarından azar azar yukarıya doğru çıkarak tararsan daha çok kopması önlersin. Bolda krem kullanabilirsin uçları için.