Acıbadem tüp bebek fiyat ?

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Hanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da

• Beğen
Reactions: H M
Hanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da
10.840tl yumurta toplama ve dondurma için sonra da transfer sırasında da 2575tl ücret olduğu söylendi. Ekstra kullanacağın ilaçları ödersin onlar da kişiye göre uygulandığı için değişiyor. Yaklaşık 3 -4 bin.

10.840tl yumurta toplama ve dondurma için sonra da transfer sırasında da 2575tl ücret olduğu söylendi. Ekstra kullanacağın ilaçları ödersin onlar da kişiye göre uygulandığı için değişiyor. Yaklaşık 3 -4 bin.
bu ücret 1 kereye mahsus toplama dondurma transfer galiba dimi.bi de bütün illerdeki acıbadem hastanelerinde aynı fiyat mı acaba
Ben geçtiğimiz kasımda transfer oldum toplamda 20 bini buldu ilaçlarla beraber

Çok şükür. Bülent Tıraş
hayırlı olsun.
bi de probleminiz neydi ? memnun kaldınız mı süreçten

Bu sabah Kayseri Acıbadem hastanesini aradım ;8250 ama Haziran'da 9000 olacak dedi .Yumurta toplama, hormon testleri ve transfer ücreti dahilmis.Eger genetik tarama istenirse ,embriyo başına 2600 TL ayrıca ücret var.Memorial hastanesini de aradım onlarda 8000 TL tüp bebek tedavisi,295 dolar da genetik tarama dediler.

bu ücret 1 kereye mahsus toplama dondurma transfer galiba dimi.bi de bütün illerdeki acıbadem hastanelerinde aynı fiyat mı acaba

hayırlı olsun.
bi de probleminiz neydi ? memnun kaldınız mı süreçten
Bizim sebepsizdi. Genel anlamda memnun kalmıştım ilgililerdi

Bende 2. Negatif denememden sonra maslak Acıbadem Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan var mıdır acaba?

Bende 2. Negatif denememden sonra maslak Acıbadem Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan var mıdır acaba?
hem maddi hem manevi zor bir süreç ve fiyat konusunda birkaç arkadaş dışında pek bir bilgi alamamıstık o yüzden ben yazayım artık deneyimlemiş biri olarak.

Ben de 2. Negatiften sonra oraya gittim şu anda embriyolarım genetik testte yaklaşık 2 hafta sonra sonuçlar gelecek.

2 veya daha fazla negatif denemesi olanlara genetik test yapıyor bülent hoca. Hastane genel olarak iyi ancak bekleme süreleri can sıkabiliyor. Çünkü çok saçma bir sistemleri var. Size gün söylüyorlar ama saat söylemiyorlar. Sabah gidip sıraya giriyorsunuz eski devlet hastaneleri gibi o şekilde içeri alınıyorsunuz. Neredeyse her gittiğinizde kan testi alınıyor bu iyi ama bazen kan sonucunu 2,5 saat bekliyorsunuz ve muayenesi beklemesi derken 3 saatten fazla zaman geciyor. Yani işe gidenler için sıkıntılı bir durum.

ücret konusunda ise benim yumurtlama problemim yok ve ilaçlar 7000 civarı tuttu ki genelde 6-7 civarı tutuyor dedi hemşire. Söylediği tuttu diyebilirim. Bikaç eczane ile görüştüp ve pazarlık yaptık yoksa bu fiyatlar 10bini geçecekti.

İlk defaya mahsus muayene ücreti 950 civarıydı.

standart yumurta toplama ve transfer işlemi 9500 civarı

genetik test için biyopsi 2000 sonrasında embriyo basına 2800 ödeniyor.(tüm embriyolarınızı aynı anda genetik teste göndermek zorunda değilsiniz, genelde 2-2 göndermeyi öneriyorlar)

gelen embriyoların çözülmesi ve tekrar transferi işlemi de sanıyorum 2800 civarı.

embriyo transferi öncesi önerdikleri yerde hsg çekilmesini istiyorlar. O da 1000 civarı.

Eşte spermler iyi seçilsin falan diye mikroçip öneriyorlar o da 2000

yani kısacası 35000-40000 arası bir şey tuttu bizim.

Bebişimize kavuşursak da birkaç ay boyunca aylık 1500 tl civarı da bir ilaç kullanımı olacakmış. Oradan da sanıyorum bir 5bin civarı ödeme olacaktır.

bülent hoca yalnızca ilk görüşmeye ve transfere giriyor. Diğer ölcümler ve yumurta toplama işlemlerine farklı doktorlar giriyor ancak onlar arasında tercihte bulunabilirisniz. Bunun ücreti yok ancak her zaman bülent hoca yapsın tüm işlemlerimizi derseniz 10 küsür bin ödeme yapmanız gerekiyor.

Umarım bebeklerimize kavuşuruz ve tüm bu sürece değer🍀

Son düzenleme:
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Şu an en pahalı fiyatlar maslak Acıbadem sanıyorum.

İnş olumlu sonuç alırsınız benim Ankara’daki doktorum mutlaka Bülent tıraş dedi ben de onu denicem buradaki tedavimde hep standart prosedür uygulandı
Teşekkür ederim, hepimizin kucağı bebişleriyle dolsun☺️ Evet tamamen standart prosedür diyemem alternatif şeyler deniyorlar. Ancak benim önceki denememde memorialde 4 embriyom oluşmuştu burada 2 oluştu ki 13 yumurtam toplanmıştı ve 8 embriyom 3. Güne sağlıklı ulaştı ama 5. Güne sadece 2 kaldı. O yüzden mikroçiple sperm seçilmesi olayı bizde pek işe yaramadı malesef😔 çünkü embriyoların %50’sinin 5. Güne ulaşmasını bekliyoruz standart olarak dedi acıbademin embriyoloğu. daha sonradan araştırdığımda çoğu kişi de aynı şeyi söylemiş. Embriyonun 5. Güne gitmesini sağlayan ise iyi seçilmiş sperm. O yüzden her şeyi de direkt kabul etmemek gerek sanırım ama insan ne gerekiyorsa yapılsın psikolojisine giriyor☺ bizim genetik testte şu an embriyolar o yüzden çok stresli bir durumdayım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnş herşey iyi çıkar ama stres faktörü hepsi gerçekten benim maksimum 7 yumurtam oluşuyor hiç 5. Güne giden olmadı daha sperm faktörü olduğu söylendi bana da zaten 5. Güne gitmeden genetik test de yapamazlar umuyorum tedaviden sonuç alırım.

Back
X