Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.840tl yumurta toplama ve dondurma için sonra da transfer sırasında da 2575tl ücret olduğu söylendi. Ekstra kullanacağın ilaçları ödersin onlar da kişiye göre uygulandığı için değişiyor. Yaklaşık 3 -4 bin.Hanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da
Ben geçtiğimiz kasımda transfer oldum toplamda 20 bini buldu ilaçlarla beraberHanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da
Ben maslak acibademde tup bebek tedavisine basladim.havuz sistemi yaptik.toplamda genetik taramada dahil 70 bini bulduHanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da
Ama değmiş ve sanırım hamilesiniz. Rabbim sağlıkla kavuştursun inş. Hangi acıbadem doktorunuz kimdi.Ben geçtiğimiz kasımda transfer oldum toplamda 20 bini buldu ilaçlarla beraber
Çok şükür. Bülent TıraşAma değmiş ve sanırım hamilesiniz. Rabbim sağlıkla kavuştursun inş. Hangi acıbadem doktorunuz kimdi.
bu ücret 1 kereye mahsus toplama dondurma transfer galiba dimi.bi de bütün illerdeki acıbadem hastanelerinde aynı fiyat mı acaba10.840tl yumurta toplama ve dondurma için sonra da transfer sırasında da 2575tl ücret olduğu söylendi. Ekstra kullanacağın ilaçları ödersin onlar da kişiye göre uygulandığı için değişiyor. Yaklaşık 3 -4 bin.
Ben geçtiğimiz kasımda transfer oldum toplamda 20 bini buldu ilaçlarla beraber
hayırlı olsun.Çok şükür. Bülent Tıraş
Bu sabah Kayseri Acıbadem hastanesini aradım ;8250 ama Haziran'da 9000 olacak dedi .Yumurta toplama, hormon testleri ve transfer ücreti dahilmis.Eger genetik tarama istenirse ,embriyo başına 2600 TL ayrıca ücret var.Memorial hastanesini de aradım onlarda 8000 TL tüp bebek tedavisi,295 dolar da genetik tarama dediler.Hanımlar merhaba Acıbadem de tüp bebek yaptıran yada fiyat araştıran var mi fiyatlar nasıl acaba ben bursa Acıbadem düşünüyorum da
Bizim sebepsizdi. Genel anlamda memnun kalmıştım ilgililerdibu ücret 1 kereye mahsus toplama dondurma transfer galiba dimi.bi de bütün illerdeki acıbadem hastanelerinde aynı fiyat mı acaba
hayırlı olsun.
bi de probleminiz neydi ? memnun kaldınız mı süreçten
genelde gidenler memnun.ben de orayı düşünüyorum daBizim sebepsizdi. Genel anlamda memnun kalmıştım ilgililerdi
hem maddi hem manevi zor bir süreç ve fiyat konusunda birkaç arkadaş dışında pek bir bilgi alamamıstık o yüzden ben yazayım artık deneyimlemiş biri olarak.Bende 2. Negatif denememden sonra maslak Acıbadem Bülent hocaya gitmeyi düşünüyorum bilgisi olan var mıdır acaba?
Rica ederim, evet benim de bilgim bu yönde.Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Şu an en pahalı fiyatlar maslak Acıbadem sanıyorum.
İnş olumlu sonuç alırsınız benim Ankara’daki doktorum mutlaka Bülent tıraş dedi ben de onu denicem buradaki tedavimde hep standart prosedür uygulandıRica ederim, evet benim de bilgim bu yönde.
Teşekkür ederim, hepimizin kucağı bebişleriyle dolsunİnş olumlu sonuç alırsınız benim Ankara’daki doktorum mutlaka Bülent tıraş dedi ben de onu denicem buradaki tedavimde hep standart prosedür uygulandı
Güzel sonuçlarınızı bekliyoruzBana prp de önerildi sanırım onu da yaptırıcam