Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 2 senelik evliyim. Bizi ezosperm problemimiz var Prof Dr Bülent Tıraş hocama gidiyoruz bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Eşim tese amaliyatı olacak aceba sizde böyle bi neden ile bülent hocama gittiniz mi?
2015'ten beri başka bir merkezin hastasınız ama diğer merkezlere olan bu ilginiz biraz beni rahatsız etmeye başladı ! 5 yıldır bitmeyen bir tedaviniz var 5 sene dile kolay ! Görünen o ki 5 senedir sonuç alamamışsınız lakin istikrarla aynı merkeze devam ediyorsunuz. Başka merkezlere de bir laf sokma çabası var.
Alla gönlünüze göre versin ! Umarım bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.
ÖNEMLİ !!! Elektif İşlemlerin Ertelenmesi ve Diğer Alınacak Tedbirler.
Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız, Derneğimizin daha önce yaptığı uyarı yazısıyla mevcut siklusların tamamlanması ve takiben yeni siklus alınmaması, tüm transfer işlemlerinin askıya alınması tavsiyesi Sağlık Bakanlığı’nın ilişikteki yazısıyla zorunlu tutulmuş olup hem kendi hem hastalarımızın sağlığı açısından titizlikle uymamız gereken bir durum halini almıştır. Hukuki ve cezai sıkıntıların yaşanmaması için yazıyı paylaşır çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz. TSRM YK adına Prof Dr Ahmet Zeki Işık
Ekteki yazıya dayanarak bir karar almışlar fakat yazıda ben tüp bebek ile ilgili bir yasak bulamadım.