N nhrk Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2014 265 200 53 1 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #1 Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile?
Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile?
Zeynep5654 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 2.301 3.182 63 37 15 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #2 nhrk .!.: Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile? Genişletmek için tıkla... Canım sen öğrendin mi acıbadem atakent ın dogum fiyatlarını? Ben orda mesut beye gitmeyi dusunuyorum da doğum fiyatları cok yüksek diye duydum bilgin varsa yardımcı olursan sevınırım
nhrk .!.: Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile? Genişletmek için tıkla... Canım sen öğrendin mi acıbadem atakent ın dogum fiyatlarını? Ben orda mesut beye gitmeyi dusunuyorum da doğum fiyatları cok yüksek diye duydum bilgin varsa yardımcı olursan sevınırım
H hulyazkrt Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2016 15 9 86 35 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #3 Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :)
Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :)
bedidiko Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 1.134 407 148 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #4 hulyazkrt .!.: Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Ultrason aletleri nasil acaba? Muayenden sonra renkli usg kagidi veriyor mu?
hulyazkrt .!.: Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Ultrason aletleri nasil acaba? Muayenden sonra renkli usg kagidi veriyor mu?
H hulyazkrt Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2016 15 9 86 35 20 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #5 bedidiko .!.: Ultrason aletleri nasil acaba? Muayenden sonra renkli usg kagidi veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ultrasonlari cok guzel her seferinde renkli olarak da bakiyor doktor ve renkli kagidini da veriyor
bedidiko .!.: Ultrason aletleri nasil acaba? Muayenden sonra renkli usg kagidi veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Ultrasonlari cok guzel her seferinde renkli olarak da bakiyor doktor ve renkli kagidini da veriyor
bedidiko Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2014 1.134 407 148 21 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #6 hulyazkrt .!.: Ultrasonlari cok guzel her seferinde renkli olarak da bakiyor doktor ve renkli kagidini da veriyor Genişletmek için tıkla... Tam istedigim sey :) çok teşekkür ederim
hulyazkrt .!.: Ultrasonlari cok guzel her seferinde renkli olarak da bakiyor doktor ve renkli kagidini da veriyor Genişletmek için tıkla... Tam istedigim sey :) çok teşekkür ederim
benywaidd Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2015 8 2 36 34 28 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #7 hulyazkrt .!.: Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)
hulyazkrt .!.: Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :) Genişletmek için tıkla... Muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)
H hulyazkrt Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2016 15 9 86 35 28 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi nhrk #8 benywaidd .!.: Muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Ben sgk ile 140tl veriyorum Derya hanim icin:)
benywaidd .!.: Muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) Genişletmek için tıkla... Ben sgk ile 140tl veriyorum Derya hanim icin:)