Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için giden var mı?

nhrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
265
200
53
Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile?

Bayanlar, Acıbadem Atakent' e gebelik takibi için gittiniz mi, gittiyseniz hangi doktoru önerirsiniz? Doğum fiyatları ne kadar acaba SGK ile?
Canım sen öğrendin mi acıbadem atakent ın dogum fiyatlarını? Ben orda mesut beye gitmeyi dusunuyorum da doğum fiyatları cok yüksek diye duydum bilgin varsa yardımcı olursan sevınırım

Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :)

Merhaba ben atakent acibademe gidiyorum doktorum Derya Uyan cok memnunum kendisinden tavsiye ederim. Dogum fiyatlari normal 6000 epidural normal 6500 sezeryan 7000 epidural sezeryan 7500 ayrica dogumunuzu prof yaptirsin isterseniz de uzerlerine 2000tl ekliyorsunuz :)

Ultrason aletleri nasil acaba? Muayenden sonra renkli usg kagidi veriyor mu?

Muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :)

Back
X