• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aci Hissini Azaltmak Icin??

AhuiFelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
448
0
96
41
Diğer
Merhaba Arkadaslar

Gecen hafta komple bikini icin laser epilasyona basladim. Fakat cok fazla aci hissettigim icin seansi yarida kestirmek zorunda kaldim. :gitme::gitme::gitme:

Epilasyonu yapan kadin Emla Krem sürdü ve 20 dakika kadar bekledim. 20 dakika sonrasinda tekrar uygulamaya calisti ama bikini altina dogru aci inanilmaz sekilde olmaya basladi.

Haftaya tekrar gitmek icin randevu aldim bana seans öncesi agri kesici almam söylendi.

Yaptiran arkadaslar varsa mutlaka aci hissini azaltmak icin yeterli bilgiye sahiptirler. Lütfen bu dayanilmaz hissi azaltmak icin birseyler tavsiye edin

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Cok aciyor sanki vücuduna isitilmis lastik firlatiyorlar :gitme:

Söyle birseyde var tabi aci hissi kisiden kisiye göre farkeder. Belki benim aci hissim cok fazladir cok hassasimdir bu konuda bilmiyorumkismile

dediğiniz gibi acı hissi kişiden kişiye göre değişebilir tabi, ama ben ilk seansımda emla sürüp gitmiştim ve toplamda 30-40 dk durdu bu krem daha sonra orda verdikleri bir krem vardı onu uyguladım. hatta hiç acımadı diyebilirim. korktuğum kadar yokmuş. isterseniz bir de o şekilde deneyin ayrıca emla sürülen alan kesinlikle hava almayacak şekilde kapalı olmalı.

Back