Canım belki şu günlerdir asker'e polis'e sayanların gözü açılır dedimBu haberleri okurken içim acıyor artık yeter dökülen kan.
Hani artık analar ağlamayacaktı. Hani artık evlatlar yetim kalmayacaktı. Hani artık Kadınlar kocasız kalmayacaktı.
Nerde verilen sözler nerde
Canım belki şu günlerdir asker'e polis'e sayanların gözü açılır dedim
Zor paylaştım inan ki
Bu can acısı bir başka..
Aminn..Ben bir asker eşiyim o kadar zor zamanlardan geçiyoruz ki tahmin bile edemezsin.
Polise askere sayan o vatan hainlerini Allahım bildiği gibi yapsın
Aminn..
Seni çok iyi anlıyorum aslında bebeğini daha iyi anlarım
Asker çocuğuyum bende babam doğu'da
Amin ALLAH sizede yardım etsinAllah babanıı ve senin gibi babası doğuda olan tüm askerlerimizi evlatlarına bağışlasın
Bu arada suan bizde doğudayız.
Amin canımAmin ALLAH sizede yardım etsin
Hepimiz dua ediyoruz sizlere
Biz birbirimize yeteriz
Kalbine ,kalemine sağlıkAllahım sen askerimize güç ver .
Uğruna savaştıkları mücadelede az kaldı nihayete .
Şehitlerin ailelerine sabır dilerim , onlar her ne olursa olsun vatan sağ olsun diyecek yürekte , evlatta kaybetseler , babada , kocada ...
Ve yalvarırım asker sivil katlediyor diye yazmayın artık hiç bir konuda . Bu vatan için can veren bu insanlara .
Seni ülkende , kendi vatanında , kendi toprağında huzurla yaşa diye , it kopuk şerefsiz artık seni tehdit etmesin , evladını kaçırmasın , dükkanını yağmalamasın , çocuklarının eğitimini engellemesin , doktorunun hizmetine mani olmasın diye senin için canını ortaya koyan bu insanlara dua et .
Şu haberlere artık canım o kadar sıkılıyor ki?? Kafayı yiyorum napabiliriz nasıl çıkabiliriz bu pisliğin içinden diye?? aşağı tükürsem sakal yukarısı zaten bıyık.. Ne Hak istiyo hukuk istiyo oralardaki halk dimi?? Ya sorarım size, çok zenginsiniz bi yatırım yapacaksınız diyelim gidip oralara yatırım yapar mısınız?? yaptığını ertesi gün patlatır yıkarlar?? Çözüm ne biliyo musunuz?? Halk terörü desteklemeyecek!! Evladını dağa göndermeyecek!! Bölünmeyi desteklemeyecek!! Elinde silahla Gençlik (YDG-H) denilen bir grup terörist hepsi 15-25 yaş aralığında sokaklarda güya adalet dağıtıyolar ellerinde keleşlerle.. Halk bunlara prim vermeyecek!! Bizim askerimiz var yaa sulh sağlamak teröriste mi kalmış!! Herşey ordaki halkın elinde.. masumların sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez(çocukları saymıyorum).. O yüzden herkes elini vicdanına koysun.. Ben 35 yaşındayım.. yıllardır savunduğum hak-hukuk-adalet-eşitlik son 12 yılda yalan oldu gitti.. anladım ki insanların bölücü beyinleri değişmedikçe ben hümanist olmuşum zarar ziyandan başka ne yazar bana.. Tomaların önünde gaz maskeleriyle dururken bu gerçeği nasılda görmezden gelmişim.. Nasıl da seyretmişim ama görememişim askeri-polisi taşlayan caniyle.. zararsız eylemcinin kafasına gaz kapsülünü bilerek sıkan cani aslında aynı taraftaymış.. Biz "insanlar" da hep bişeylere alet olmuşuz.. Belli ki aklımızla düşünmediğimiz, galeyana geldiğimiz, Halkımızın üstüne oynanan oyunları görmeye direndikçe de hep alet olacağız.. sadece üzülüyorum.. başka yapabilecek hiçbişeyim yok.. Allah sonumuzu hayır etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?