Çocuk Hastalıkları acı elma yagı kullanımı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
116
44
İstanbul
acı elma yagını nasıl kullanıyorsunuz tarıf edermısınız kac damla damlatıyorsunu ayagnın altına ve gunde kac kez kullanıyorunuz ve baska neler yapıyorsunuz yardım edın lutfen oğlumun kolıgı benı delı ettı artık aklım durdu gece gunduz dıye bır ayrım kalmadı

canım sitede bir arkadaş yanlış hatırlamıyorsam eczacıydı ilk doğduğunda nar suyu verin bir damla gaz problemi olmaz demişti gerçi senin baya olmuş ama bir dene istersen.ben sürdüm ama benim bebğime elma yağı fayda etmedi

acı elma yağını her banyodan sonra ayaklarına (özellikle topuklara) karnına ve biraz da bel tarafına uyguluyordum bir kaç damla şeklinde. bir de nurse harvey's şurup kullandık biz. bundan başka şurup da denedik, damlalar kullandık ama en çok nurse harvey's şurup etkili oldu. bir de karnına ve aşağı taraflara dairesel masajlar yapabilirsin. koliksiz günler...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…