- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bir aile vakası, yazık be bizlere! En iyi psikolog halleder bunu psikaytra gitmeni önermem, psikologa görün, konuşa konuşa bakış açını değiştire değiştire ve kendini geliştire geliştire bi yerlere gelirsin, lise falan okumadın mı açıktan mı okudun normalde üniversitede olman gerekir bu yaşta nasıl oldu açıköğretimden mi devam ediyorsun?
Benim teyzemde bibolar bozukluğu var. 20yıl önce falan Erzurum Elazığ Bakırköy'de yatışları oldu.
Ki onun durumu çok çok kötüydü. Kimseyi tanımazdı, kendine ve insanlara zarar verirdi.
Bakırköy'de video görsen ne olur? Sen deli değilsin ki? Bunları ayırt edebilecek durumdasın zaten. Umarım sağlıklı kararlar verirsn ve bir AB önce tedavi olursun. Bu şekilde hayatın hep eksik olacak. Belki iyi bir eş seçimi yapamayacaksın, iyi bir anne olmayacaksın bla bla bla. Bu ihtimallere hayatında yer verme.
TBenim teyzemde bibolar bozukluğu var. 20yıl önce falan Erzurum Elazığ Bakırköy'de yatışları oldu.
Ki onun durumu çok çok kötüydü. Kimseyi tanımazdı, kendine ve insanlara zarar verirdi.
Bakırköy'de video görsen ne olur? Sen deli değilsin ki? Bunları ayırt edebilecek durumdasın zaten. Umarım sağlıklı kararlar verirsn ve bir AB önce tedavi olursun. Bu şekilde hayatın hep eksik olacak. Belki iyi bir eş seçimi yapamayacaksın, iyi bir anne olmayacaksın bla bla bla. Bu ihtimallere hayatında yer verme.
Liseyi bitirdim ama üniversiye daha fazla aşağılanacagım korkusuyla gitmedimYine bir aile vakası, yazık be bizlere! En iyi psikolog halleder bunu psikaytra gitmeni önermem, psikologa görün, konuşa konuşa bakış açını değiştire değiştire ve kendini geliştire geliştire bi yerlere gelirsin, lise falan okumadın mı açıktan mı okudun normalde üniversitede olman gerekir bu yaşta nasıl oldu açıköğretimden mi devam ediyorsun?
Yorumunuz için teşekkür ederim bende bir dahaki sene iyileşirsem gitmeyi istiyorumne güzel yaşında geçmemiş.
ileride pişman olmak istemıyorsan okulunu oku! '' keşke'' demek yerine '' iyi ki'' diyeceksın çünkü
zaman çoğu şeyi siliyor neler unutulmadı ki senın bu yaşadıkların unutulmasın. bu şekilde kendı kendını trıbe sokarsan kendine edersın. yaşamak zorundayız ve bi şekilde yaşıyoruz işte
kendine iyi bir hayat sun ve yaşa
Evet haklısınız en yakın zamanda psikolog araştıracagımBenim teyzemde bibolar bozukluğu var. 20yıl önce falan Erzurum Elazığ Bakırköy'de yatışları oldu.
Teşekkür ederim en yakın zamanda psikologa gitmeye çalışacagımNeden akil hastanesi ki gayette mantıklı cümleler kuruyorsunuz tamamen aklinizi kacirmis degilsiniz ya. Ilacla tedavi edilebilir bence zaten emin olun türkiye sartlarinda su zamanda yasayan insanlarin bir çoğu psikolojik ilac kullaniyor. Gecikmeden hemen doktora gitmelisiniz. İnşallah hemen toparlarsiniz
Annemle yaşıyorum babam ben 14 yaşındayken terketti benio anan baban nerde şimdi? onlarla beraber mi yaşıyosun?
T
Liseyi bitirdim ama üniversiye daha fazla aşağılanacagım korkusuyla gitmedim
Evet annem ile birlikte yaşıyoruz, eskisine göre daha iyi durumda, tedavi olmak istemiyor en yakın zamanda psikolog araştıracağım yorumunuz için çok teşekkür ederimMalesef ailemizi secemiyoruz.suan annenle birliktemisin.annen ne durumda ilk olarak annenin tedavi olmassi sart.
Ayna karsisina gecip kendini asagilamak nedir sen ozelsin senden birtane dha yok kendine deger ver.yasadiklarin agir seyler ve hicbiri senin sucun degil.lutfen tedavi ol zaman zaman hepimizin ihtiyaci oluyor kimse seni hastahaneye tikamaz.cesaretli ol lutfen.
Annemle yaşıyorum babam ben 14 yaşındayken terketti beni
Evet çok haklısınız biran önce tedavi olup iyileşmek istiyorum seneye üniversite sınavlarınada hazırlanmaya karar verdim motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederimÖyle değil orda kendine dostlar bile bulursun, birazcık değiş yani kimse senin önceki yaşadıklarını yüzüne bakıp anlamıyor, kimse eliyle gösterip eziklemeyecek seni, bunu sen kendine yaparsan onlara fırsat verirsin. İnsansın acın olur, kiloların olur, sivilcen olur olurda olur ama bunlar çözümü olan şeyler şükür, kendi kendini tedavi et önce, yaşadıkların şahit oldukların zor, ama hayata şu şekilde devam edemezsin 'ben 1-0 geride başladım, benim ailem çok kötüydü, hep ezildim, çok çirkinim kimse bana bakmaz, kimse beni sevmez' vs cümleleri asla kurma. Asıl sen kimseyi sevme! Tüm hakların senin, çok güçlüsün aslında her şeyi görmüşsün,tatmışsın bu gücünü kendine güvenmede ve kendini sevme de göster lütfen. Kendini çok sev, sev ki insanlarda seni sevsin...Oku, geliş, sonra dön kendine 'vay be!neerelerden geldim tek başıma!' de, o anı düşün, ama kimse asansörle çıkmıyor o yükseğe, merdivenle, dişinle,tırnağınla tırmanıcaksın, kazanıcaksın, sadece güven...
Evet çok haklısınız biran önce tedavi olup iyileşmek istiyorum seneye üniversite sınavlarınada hazırlanmaya karar verdim motive edici yorumunuz için çok teşekkür ederim
Annem eskisine göre daha iyi,evet bende okumaya karar verdim sizin tavsiyelerinize mutlaka uyacağım yorumunuz için çok teşekkür ederimboşver iyi olmuş ayrılmaları
annen de o dengesiz hareketleri bırakmıştır umarım
öncelikle sana şunu diycem
bu başına gelenler senin suçun değil
senin yaptığın şeyler yüzünden olmadı
sen masumsun
kendine zarar verme
başkalarından daha az değerli değilsin
kendine değer ver. başkalarından bekleme bunu
yaşamak, mutlu olmak bir çok insandan bile daha fazla hakkın belki de
sürekli kendini olumlu yönde telkin et
ilham verici kitaplar var özgüveninin geri gelmesi için o kişisel gelişim kitaplarından oku derim
psikolog var devlet hastanelerinde onlardan randevu al mutlaka
psikiyatriye sevk ederse korkma
ben senin yaşadıklarının onda birini yaşamadım ama bana da antidepresan verdiler mesela.
ilaç verirlerse kullanmaktan çekinme
onlar seni iyileştirmek için gerçekten işe yarıyor
bazısının kolu bacağı, böbreği yaralı olur senin ruhun yaralı
bunu da ne kadar çabuk iyileştirirsen o kadar çabuk hayatını düzene sokar kendini olman gereken yere taşırsın
okuyabilirsen çok iyi olur, ama okuyamazsan da iş bul derim
Teşekkürler :)Üniversiteye hazırlanmak ile ilgili her türlü tecrübelerimi de paylaşırım sizinle, mesaj atmaktan çekinmeyin, ya da burdaki Üniversite bölümüne konu açmaktan...
Psikolog akıl hastanesine yatirmaz .Yorumunuz için teşekkür ederim
Aslında önceden hastaneye yatıp iyileşmeyi istiyordum ama birkaç ay önce akıl hastanesinde bir video izledim çok korktum ondan dolayı çekiniyorum