• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acı çekmek

hissiz66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
17
6
36
30
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum, konu açabilmek için üye oldum
Sorunumu anlatabilmek için geçmişimi özet olarak anlatacağım ilk olarak ben dört yaşımdayken annem depresyondaydı ve benim önümde intihar etti kurtardılar ölmedi okula başladıgımda çok çekingendim herkez tarafından dışlandım ve zamanla aşağılamaya maruz kalmaya başladım
Zamanla kilo almaya başladım ve herkes benimle alay etti (çok igrençsin, ayı gibisin, bizide yersin, senin yaşamaya hakkın yok tarzında).Bu arada evde ise annem üç kere daha intihara teşebbüs etti babam ise bizi terk etti beni birdaha aramadı on üç yaşımda okul degiştirdim oradada herkesin içinde ilk tokadınmı yedim aşagılandım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum, konu açabilmek için üye oldum
Sorunumu anlatabilmek için geçmişimi özet olarak anlatacağım ilk olarak ben dört yaşımdayken annem depresyondaydı ve benim önümde intihar etti kurtardılar ölmedi okula başladıgımda çok çekingendim herkez tarafından dışlandım ve zamanla aşağılamaya maruz kalmaya başladım
Zamanla kilo almaya başladım ve herkes benimle alay etti (çok igrençsin, ayı gibisin, bizide yersin, senin yaşamaya hakkın yok tarzında).okuldan eve geldigimde annemle babam her akşam kavga ederdi annem babamı baltayla kovalardı.bana da her kavgalarında birinin mezara birinin ise hapse gideceğini söylerlerdi.babamda anneme saldırırdı hatta bir gün tabi yine benim önümde babam annemin boguyordu annemin yüzü mosmor oldu gözleri kocaman açıktı son anda ellerini çekti ve yine barıştılar altı senem böyle geçti okulda ise aşagılamalarım devam ederken tacizlerde başladı dokuz yaşımdan on üç yaşıma kadar tacize uğradım anneme söylemekle tehdit ettigimde ise benim oro...pu oldugumu kimsenin bana inanmayacagını söylediler korktum ve bu yaşıma kadar kimseye söylemedim. Bu arada evde ise annem üç kere daha intihara teşebbüs etti babam ise bizi terk etti beni birdaha aramadı on üç yaşımda okul degiştirdim oradada herkesin içinde ilk tokadınmı yedim aşagılandım.
Şimdi ise çok kötü durumdayım en ufak konular bile gözümde büyüyor kaldıramıyorum kendime zarar vermezsem sinirim geçmiyor bazen aynanın karşısında saatlerce kendimi aşagılıyorum bazen kafamı duvarlara vuruyorum kendimi boğmaya çalışıyorum kollarım ısırık izi içinde kimsenin bana yaklaşmasına sarılmasına tahammülüm yok ve birçok şey. Psikoloğa gitmek istemiyorum gidersem beni akıl hastanesine tıkarlar arkadaşlar benim gibi olupta düzelebilmiş olanlar varmı ve psikoloğ dışında ne yapabilirim düzelmek için?

Hiç bişey yapamazsınız. Psikologlar insanları akıl hastanesine falan tıkmıyor. Akıl hastanesine yatacak bir durumunuz da varsa iyileşmek için yaparsınız bunu.

Çok zor bir hayatın olmuş. Annen ve babam sağlıklı insanlar değilmiş, eğer sende pskoloğa gitmessn annen ve baban gibi olursun. Ha akıl hastanesine tıkamazlar korkma güzelce tedavini ol cnm. Diyelimki cidden delirdn ve akıl hastanesne tıkayacaklar o bile ürkütmesn seni bir kaç hafta kalıp güzelce tedavini olup kendine barışık mutlu bir şekilde çıkarsın. Başkada önerebileceğim birşey yok. İnşallh yakın zamanda sağlığına kavuşursn cnm

Bunları lütfen bir uzmanla görüş. Kanser olsan seni hastaneye yatırmalarını istemez miydin? Dusun ki ruhun kanser olmus ve tedavisi var. Doktorlar ne derse harfiyen uyup normal bir yaşantıya kavuşabilirsin canım. Geç olması hiç olmamasından iyidir...

Çok zor bir hayatın olmuş. Annen ve babam sağlıklı insanlar değilmiş, eğer sende pskoloğa gitmessn annen ve baban gibi olursun. Ha akıl hastanesine tıkamazlar korkma güzelce tedavini ol cnm. Diyelimki cidden delirdn ve akıl hastanesne tıkayacaklar o bile ürkütmesn seni bir kaç hafta kalıp güzelce tedavini olup kendine barışık mutlu bir şekilde çıkarsın. Başkada önerebileceğim birşey yok. İnşallh yakın zamanda sağlığına kavuşursn cnm
Bende annem ve babam gibi olmak istemiyorum,psikoloğa gitmek beni korkutuyor ama düşünecegim yorumunuz için teşekkür ederim

Bunları lütfen bir uzmanla görüş. Kanser olsan seni hastaneye yatırmalarını istemez miydin? Dusun ki ruhun kanser olmus ve tedavisi var. Doktorlar ne derse harfiyen uyup normal bir yaşantıya kavuşabilirsin canım. Geç olması hiç olmamasından iyidir...
Yorumunuz için teşekkür ederim
Aslında önceden hastaneye yatıp iyileşmeyi istiyordum ama birkaç ay önce akıl hastanesinde bir video izledim çok korktum ondan dolayı çekiniyorum

Psikolog niye akıl hastanesine tıksın. Gitmelisin başka yolu yok. Bir çoğumuz bu şekilde destek alıyoruz. Sen anlattıkça aklıma tanıdığım birisi geldi ve şu an boşanma aşamasında hala tedaviyi kabul etmiyor. yaşadığın şeyler zor, bol dua et ve mutlaka psikolojik destek al

annen baban gibiler boşanmak yerıne cocuklarının gözü önünde böyle davranıyorlar ve olan cocuklara oluyor.
çocugu için bazı seylere katlananlar iyi okusun bunu işte
cocuk babasız kalmasın diye boşanmıyorlar ve ılerıde sorunlu bırı oluyor.

ne biçim insanlarmıs ailen ya!! herkes anne baba olamıyor işte

yaşın kaç bilmiyorum ama yapacakların belli; okuyorsan okulunu bitir bu senın en buyuk ailen olur.
okumuyorsan okumaya devam et yaşın gecmeden. ileride tek basına bi yaşam süreceksın çünkü
ruh halıne ceki düzen vermeye calıs, bılıyorum cok zor ama kendını iyileştirmekten baska da yapacak bir şeyin yok
annen gibi olmamak için!

Psikolog niye akıl hastanesine tıksın. Gitmelisin başka yolu yok. Bir çoğumuz bu şekilde destek alıyoruz. Sen anlattıkça aklıma tanıdığım birisi geldi ve şu an boşanma aşamasında hala tedaviyi kabul etmiyor. yaşadığın şeyler zor, bol dua et ve mutlaka psikolojik destek al
Psikoloğlar topluma zararı olabilecek ve intihar egilimi olan kişileri akıl hastanesine gönderiyorlar diye duymuştum ama iyice araştıracağım yorumunuz için teşekkür ederim

Psikoloğa gitmen lazım. Farkında mısınız bilmem ama psikoloğa gitmeyince gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu yaşına kadar gitmedin dr ne oldu? Birşey fark etti mi? Kendi kendine yetebildin mi?
Psikolog deyince aklınıza Bakırköy falan mı geliyor acaba ?
Ayrıca, Bakırköy'e giden hastaların bir çocuğa iyileşip çıkıyor. Ne kadar güzel birşey ki topluma kazandırılan milyonlarca kişi var.. Ki sizinki bu seviyeyle uzaktan yakından alakası yok.
Ayrıca yarın öbürgün anne olacaksın. Lütfen bu şekilde anne olma..Kendini düzelt geçmişi geçmişte bırak..

annen baban gibiler boşanmak yerıne cocuklarının gözü önünde böyle davranıyorlar ve olan cocuklara oluyor.
çocugu için bazı seylere katlananlar iyi okusun bunu işte
cocuk babasız kalmasın diye boşanmıyorlar ve ılerıde sorunlu bırı oluyor.

ne biçim insanlarmıs ailen ya!! herkes anne baba olamıyor işte

yaşın kaç bilmiyorum ama yapacakların belli; okuyorsan okulunu bitir bu senın en buyuk ailen olur.
okumuyorsan okumaya devam et yaşın gecmeden. ileride tek basına bi yaşam süreceksın çünkü
ruh halıne ceki düzen vermeye calıs, bılıyorum cok zor ama kendını iyileştirmekten baska da yapacak bir şeyin yok
annen gibi olmamak için!
Evet keşke ilk baştan boşansalardı.
Bende üniversite okumak istiyorum ama ruh halim çok dengesiz bir yanım herşeyi geride bırakıp yeni bir hayat kurmak istiyor bir yanımdan yaşamak istemiyor
Yorumunuz için çok teşekkür ederim

Evet keşke ilk baştan boşansalardı.
Bende üniversite okumak istiyorum ama ruh halim çok dengesiz bir yanım herşeyi geride bırakıp yeni bir hayat kurmak istiyor bir yanımdan yaşamak istemiyor
Yorumunuz için çok teşekkür ederim
yaşın kaç?

Psikoloğa gitmen lazım. Farkında mısınız bilmem ama psikoloğa gitmeyince gözünüzde büyütüyorsunuz. Bu yaşına kadar gitmedin dr ne oldu? Birşey fark etti mi? Kendi kendine yetebildin mi?
Psikolog deyince aklınıza Bakırköy falan mı geliyor acaba ?
Ayrıca, Bakırköy'e giden hastaların bir çocuğa iyileşip çıkıyor. Ne kadar güzel birşey ki topluma kazandırılan milyonlarca kişi var.. Ki sizinki bu seviyeyle uzaktan yakından alakası yok.
Ayrıca yarın öbürgün anne olacaksın. Lütfen bu şekilde anne olma..Kendini düzelt geçmişi geçmişte bırak..
Evet gerçekten öyle senelerdir hep kötüye gidiyorum aslında hastaneye yatıp tedavi olmak istiyordum ama bakırköy hastanesinde bir video görmüştüm o beni çok korkuttu ama yine psikoloğa gitmeyi deneyeceğim yorumunuz için teşekkür ederim

Evet gerçekten öyle senelerdir hep kötüye gidiyorum aslında hastaneye yatıp tedavi olmak istiyordum ama bakırköy hastanesinde bir video görmüştüm o beni çok korkuttu ama yine psikoloğa gitmeyi deneyeceğim yorumunuz için teşekkür ederim
Benim teyzemde bibolar bozukluğu var. 20yıl önce falan Erzurum Elazığ Bakırköy'de yatışları oldu.
Ki onun durumu çok çok kötüydü. Kimseyi tanımazdı, kendine ve insanlara zarar verirdi.
Bakırköy'de video görsen ne olur? Sen deli değilsin ki? Bunları ayırt edebilecek durumdasın zaten. Umarım sağlıklı kararlar verirsn ve bir AB önce tedavi olursun. Bu şekilde hayatın hep eksik olacak. Belki iyi bir eş seçimi yapamayacaksın, iyi bir anne olmayacaksın bla bla bla. Bu ihtimallere hayatında yer verme.

ne güzel yaşında geçmemiş.
ileride pişman olmak istemıyorsan okulunu oku! '' keşke'' demek yerine '' iyi ki'' diyeceksın çünkü
zaman çoğu şeyi siliyor neler unutulmadı ki senın bu yaşadıkların unutulmasın. bu şekilde kendı kendını trıbe sokarsan kendine edersın. yaşamak zorundayız ve bi şekilde yaşıyoruz işte
kendine iyi bir hayat sun ve yaşa ;)

Yine bir aile vakası, yazık be bizlere! En iyi psikolog halleder bunu psikaytra gitmeni önermem, psikologa görün, konuşa konuşa bakış açını değiştire değiştire ve kendini geliştire geliştire bi yerlere gelirsin, lise falan okumadın mı açıktan mı okudun normalde üniversitede olman gerekir bu yaşta nasıl oldu açıköğretimden mi devam ediyorsun?

Back