arkadaşalr ben aktardan selülit için hazırlanmış yağ karışımı aldım onu sürüyorum bir kaç gündür ama hiç yanma falan yok, nedir bu sizin kullandığınız?
Merhaba kızlar, Benim hamilelik kilo filan derken her yanım selülit oldu. çok da kafaya taktım belde bile selülit olur mu ya
Ne kullanayım derken bir krem tavsiye etti arkadasım aktardaan almış o, ben aktarda bulamadım netten aldım neyse.
1,5 hafta oldu her gün sürüyorum, unuttuğum günler oldu, bazen 2 kere sürdüm.
Artık selülit yok, eski haline döndü kalçalarım bile, inanamıyorum.
Siz de araştırın aktardan falan bulun deneyin, ama benden tavsiye sürdükten sonra elleri yıkayın yoksa göze sürünce çok fena yakıyor
Merhaba kızlar, Benim hamilelik kilo filan derken her yanım selülit oldu. çok da kafaya taktım belde bile selülit olur mu ya
Ne kullanayım derken bir krem tavsiye etti arkadasım aktardaan almış o, ben aktarda bulamadım netten aldım neyse.
1,5 hafta oldu her gün sürüyorum, unuttuğum günler oldu, bazen 2 kere sürdüm.
Artık selülit yok, eski haline döndü kalçalarım bile, inanamıyorum.
Siz de araştırın aktardan falan bulun deneyin, ama benden tavsiye sürdükten sonra elleri yıkayın yoksa göze sürünce çok fena yakıyor
arakadaşlar benim selülitim yok ama gözle görünmeyen başlangıç aşamsında olan varsa başlamadan görünmeden gitsin diye ben bir işlem yapıyorum
Badem, kekik, biberiye ve portakal yağını karıştırın. Ardından ipek bir keseyle 15 dakika boyunca selülitli bölgelere masaj yaparak bu karışımı vücudunuza iyice yedirin. Streç film ile bacaklarınızı sarın. Bu şekilde yapacağınız egzersizin ardından yaklaşık 30 dakika sonra streçi açın ve tekrar yağı keseyle vücudunuza yedirip duş alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?