Selülit acı biberli krem selülitlerimi giderdi!

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
neden yzan arkadaşlar konularını açıp bırakıyokı hıç başka bılgı yok lütfen bı r konu açtığınızda yarım bırakmayın ve bılgılendırın konuyu açan arkadaşım krem konusunda bıraz daha bılgı verırmısın...

evet resmen okurken ağzım sulandı yaa ama sulandığıyla kaldı...ADI,KULLANIM ŞEKLİ,NETTEKİ SİTESİNİ ADI...yazarsanız çok mutlu olacağız arkadaşlar..

arkadaşalr ben aktardan selülit için hazırlanmış yağ karışımı aldım onu sürüyorum bir kaç gündür ama hiç yanma falan yok, nedir bu sizin kullandığınız?

paki senin alldığın karışım işine yaradı mı canım??

yazılanları görünce bende aldım...ama denildiği gibi yanma hiç olmuyor...hemde duş sonrası sürüyorum...5 dk.masajda yapıyorum...???

Buradaki yorumlara istinaden geçen gün aktara gittim, acı biber kremi istedim... Varmış 65 tl fiyatı. Ama sadece selülit için değil, fazla kilo varsa inceltmek içinmiş. Benim kilo fazlalığım yok, sadece selülit için istediğimi belirttim. Ozaman da acı biber yağı almamı söyledi. 5 tl.ye acı biber yağı aldım. 10 dk. kadar önce de kendim masaj yaparak uyguladım, biraz zor oldu Sürerken yanma olmadı, bu nedenle de bol bol sürdüm... Neden yanma olmadığını işe yaramayacağını tam düşünmeye başlamışkennn, azönce başladı cayır cayır yanmaya!!! Çok sürmeseydim keşkeee Cilt yağı emdikçe yanıyor tabi... Hergün uygulucam bakalım bundan sonra, inşallah olur yararı

arakadaşlar benim selülitim yok ama gözle görünmeyen başlangıç aşamsında olan varsa başlamadan görünmeden gitsin diye ben bir işlem yapıyorum

Badem, kekik, biberiye ve portakal yağını karıştırın. Ardından ipek bir keseyle 15 dakika boyunca selülitli bölgelere masaj yaparak bu karışımı vücudunuza iyice yedirin. Streç film ile bacaklarınızı sarın. Bu şekilde yapacağınız egzersizin ardından yaklaşık 30 dakika sonra streçi açın ve tekrar yağı keseyle vücudunuza yedirip duş alın

ne guzel bir bilgi verillmis ama adi cismi filan hic bir bilgi yok. piyasada bir suru biber yagi kremi v.s var... arklar ismini filan yazin bizde alalimmm :)))

kremin markası nedir acaba

kremin ismi varmı

etkisi oluyomu peki

bende aktardan acı biber yagı almıştım 1 ay kullandım baya incelme oldu düzenli kullanım sonucu ama bırakınca 1 ay sonra gene aynı
inceltici etkisi var evet selülütede iyi geliyormuş ama hepmi kullanıcaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…