Selülit acı biberli krem selülitlerimi giderdi!

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

april_sun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2008
912
53
318
Merhaba kızlar, Benim hamilelik kilo filan derken her yanım selülit oldu. çok da kafaya taktım belde bile selülit olur mu ya
Ne kullanayım derken bir krem tavsiye etti arkadasım aktardaan almış o, ben aktarda bulamadım netten aldım neyse.
1,5 hafta oldu her gün sürüyorum, unuttuğum günler oldu, bazen 2 kere sürdüm.
Artık selülit yok, eski haline döndü kalçalarım bile, inanamıyorum.
Siz de araştırın aktardan falan bulun deneyin, ama benden tavsiye sürdükten sonra elleri yıkayın yoksa göze sürünce çok fena yakıyor

sanırım biberin verdiği acılık o bölgede bir yanma sağlıyor ve yağlar hızlı bir şekilde kayboluyor

Sürerken cildimde yanma hissetmedim canım ama kalca ve belim inceldi sanki, yada selülitler azaldığı için bana mı öyle geldi bilmiyorum.
aynen kullamaya devam ediyorum, çok memnunum, 2. yi alıcam bitmek üzere bir tanesi

Ayy Bende çok merak ettim hergün hamburger yemekten selülit oldum ögghh
acil benimde alıp kullanmam lazım kurtulmam lazım

kızlar peki kullanım esnasında kalça ve bacaklarnzda yanma oluyor mu?

Ben şimdi gördüm yazılanları, ben 3. yü kullanmaya başladım süper bişey, tenimi tanıyamıyorum çok güzel oldu.
angelical sevindim canım sende de işe yaramasına.
Kızlar bi deneyin bence küçük tüpünden alıp kısa sürede farkedersiniz size de yararsa devam edersiniz.
Ben ilk selülitin gittiğini farketmiştim sonra yavaş yavaş inceldi, tenimdeki pütürler ve kıl dönmeleri ya masajdan ya kremden gitti dupduru oldu.
Allahım noluur böyle kalsın istiyorum

arkadaslar bndedeeeee cokkkkk selülit var ne yaptıysam gıtmıo deli olcm bu kullndığınız urunun ismı yokmu? ne kadara aldınız benıde bılgılendırırsenızz cok cok mutlu olcam

ben red pepper ı kullandım bi işe yaramıyo hele 1 haftada etki mümkün diil 15 gün düzenli kullanımda bile hafif bi sıkılaşma oldu selülitler olduğu gibi kaldı

bende redpepper kullandım hiç bi işe yaramadı siz ne kullandınızda selülitleriniz gitti kızlar yazarmısınız bizde bilelim!

arkadaşalr ben aktardan selülit için hazırlanmış yağ karışımı aldım onu sürüyorum bir kaç gündür ama hiç yanma falan yok, nedir bu sizin kullandığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…