• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Achroactive Max işe yarıyor mu?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

catseye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
105
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Benim dudak üstümde koyu renkli lekeler var-sanırım güneş lekesi. Yaz-kış geçmiyor. Artık yaşla birlikte sanırım, dudak üstüm dışında yüzümde hafif çil gibi lekeler de oluşmaya başladı. Bu forumu sürekli takip ediyorum ama net bir karara varamadım. İnternette araştırırken "Achroactive Max" diye bir kreme denk geldim. Bu kremi kullanan hanımların tecrübelerini paylaşmasını bekliyorum. Teşekkürler.

önceden başka bir arkadaş daha sormuştu ben 1 ayı geçti kullanıyorum vegayet memnunm önceden başka kremlerde denedim ama böle sonuç vermemişti..açıkcası öneririm.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim:) Artık umudumu kesmiştim...

Sizin sorununuz da benimkiyle aynı mıydı? Çok fark etti mi sizce?

Son düzenleme:
benim burnumda kahverengi güneş lekeleri vardı,ben gibi ve anlımda sivilcelerden kalma kırmızı izler, sadece ürünün kremini kullandım burnumdaki lekeler yok oldu artık gözükmüyor, sivilce izlerinde de azalma var, ama eski halime göre çok iyi durumda..bide maskesinden sipariş vercem yakında

Teşekkürler. Ben de sipariş veeceğim herhalde. Peki bir yerde okumuştum, bu kremi kullanırken ayrıca güneş koruyucu krem de kullanıyor musunuz? Yanlış hatırlamıyorsam kullanmaya gerek yok diye okumuştum.

yani ben ayrıca güneş koruyucu kullanmıyorum, sadece benim aldıgım yerde 1 aylık kullanım sonu krem güneşe çıkmadan öncede sürülür yazıyordu,benimde 1 ayı geçti artık kullanım dozunu düşürdüm ve şimdi yaz geldi , güneşe çıkmadan önce sürmeye baslıcam.. Achroactive® Max - Leke Giderici Urunleri bu siteden sipariş vermiştim ben,nasıl kullanılcagıda yazıyor.

galatacosmetic.com sitesini buldum achroactive ve diğer ürünlerinin resmi distrübütörlüğünü almıslar ve fiyatıda çok uygun ,ilk siparişimi verdim ücretsiz kargo ile yolladılar..

Evet ben kullaniyorum 4 aydir ve cok ama cok memnunum nerdeyse yuzumdeki lekelerim gitti burnumun uzerinde olusan bir dogustan leke vardi o bile suanda yok gibi kesinlikle tavsiye ediyorum hanimlar yurtdisindan getirtiriyorum ben daha uygun fiyatlari isteyenleri yonlendirebilirim.. sibelerik@outlook.com dan istediginizi sorabilirsiniz. kizlar elimden geldigi kadariyala yardimci olurum..

Back
X