• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acer Leptop Şarj Sorunu ?!

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
İyi günler arkadaşlar,
Acer leptopum anında kapanıyor. Yani şarj aleti prize takılı olmadan durmuyor bilgisayar. Anında kapanıyor. Ne yapmalıyım? ...
bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bilgisayarın yeni mi arkadaşım. Garantisi varsa servise gönder sanırım pili gitmiş pcnin.. Başka ne yapılabilir bilmiyorum

Tatlım başka bir arkadaşında varsa aynı laptoptan onun piliyle dene birde aynı şeyi
eger yıne çalışmazsa o zaman pilini değiştirmen gerekebilir.

Bana da sorun pilde gibi geliyor. Teşekkürler olumunekankayizsmile

eşimin lap topunda da aynı sorun var pilini takmıyor artık ve elektriğe takılı kullanıyor

pilin bitmiş canım. ya yeni pil alcan yada hep prizde kullancan
buarada eger pil alırsan gunde mutlaka 1 kere fişsiz kullanıp pili bitirmelisin
sürekli prize takılı kullanırsan pilin ömrü az olur

pilin bitmiş canım. ya yeni pil alcan yada hep prizde kullancan
buarada eger pil alırsan gunde mutlaka 1 kere fişsiz kullanıp pili bitirmelisin
sürekli prize takılı kullanırsan pilin ömrü az olur

Sanırım yeni pil almalıyım. Şimdilik hep prizde kullanıyorum zaten. Teşekkürler yardım için olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Eğer alındığınan beri laptop sürekli pil takılıyken şarj olursa pilin ömrü kısalır :) Genelde uyarmıyorlar kullanıcaları bu yönde o yüzden bu tür şikayetler oluşuyor.Pilinizin ömrü bitmiştir bi dahaki seferde pili çıkarıp şarj ettirirseniz ömürünü uzatmış olursunuz bu arada pillerin fiyatı tahminen 100 lira civarı

Eğer alındığınan beri laptop sürekli pil takılıyken şarj olursa pilin ömrü kısalır :) Genelde uyarmıyorlar kullanıcaları bu yönde o yüzden bu tür şikayetler oluşuyor.Pilinizin ömrü bitmiştir bi dahaki seferde pili çıkarıp şarj ettirirseniz ömürünü uzatmış olursunuz bu arada pillerin fiyatı tahminen 100 lira civarı

Çok teşekkürler =) :71:

Back