• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acep hamile miyim

Mihrapiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
159
70
48
33
Pazartesi günü adet olmam gerekiodu ama olmadim. Sulu sekilde akintim oluo surekli ni islaklkk var ayrıca gogsumde ve kasiklarimda agri var goguslerim aşırı dolgun acıkıyorum durmadan ara sirada bazi yemklerden midem bulanıyor yarin godecek kan vermeye ama meraktan ölecem boyle olan var mi

Merhaba canım öncelikle eğer bebiş istiyorsan inşallah hamişsindir. Benimde adetime 4 gün kaldı yarın 3 gün kalmış olucak. Kasıklarım ve karnım özellikle bugün sabahtan beri acayip ağrıyor. Dudaklarım çok çatladı. Adetim gecikirse test yapıcam. Geçen ayda adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş. İnşallah öyle olmayız bu ay. :nazar:

Merhaba canım öncelikle eğer bebiş istiyorsan inşallah hamişsindir. Benimde adetime 4 gün kaldı yarın 3 gün kalmış olucak. Kasıklarım ve karnım özellikle bugün sabahtan beri acayip ağrıyor. Dudaklarım çok çatladı. Adetim gecikirse test yapıcam. Geçen ayda adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş. İnşallah öyle olmayız bu ay. :nazar:
Yaaa insallah adet olmayiz 9 ay kadar kirmizilsr bizden uzak dursun

Back