• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi tospanın günlüğü.

nasılsın canım gece oldu ama sana bir bakayım dedim,akşam ne yediğini yazmamışsın,bense saat 4 gibi arkadaşa dantel örneği çıkarmaya gittim.kızıma gümüşlük takımı başladım,bu arada unuttum sana kendimi tanıtmayı,36 yaşındayım,20 yaşında oğlum 16 yaşında kızım var.sonra arkadaş,yapmış bazlama gibi bir hamurişi ucundan aldım peynir ve şekersiz çayla yedim,tatlı vardı tavukgöğsü,ama yemedim,eve geldim yeşilçay içtim,6.35 gibi yüirümeye çıktım,8 kadar yürüdüm,az ekmek sebze yemeğim ve bir kase yoğurtla günü kapattım.yatmadan sende akşam menün yaz bakalım neler yemişsin arkadaş..

dün aksam misafirim vardı canım giremedim ben nete
ama bende kahvaltılık tarzı yedim biraz yumurta peynir domates salatalık falan
ama dün maç vardı 1 avuçta çekirdek çitledim :))))))

bu sabah da tost çay :))
simdi bitki çayı içicem 7 otlu :)
yürüyüş yapamadımmm gene..
maşallah ne gusel cocuklarını buyutmussunn allah baana da nasip eder insallahhh

merhaba günlüğün hayırlı olsun,bişey sorcam çizelgeyi nasıl yaptın?ben yapmaya çalışıyorum olmuyo,yardımcı olurmusun?

merhaba lusi bende cok ugrastım ama sonunda basardım Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yaptım.
ana sayfada weihgt loss var onu tıkla sonra begendigin bir taneyi sec sonra kilo vs bilgilerini gir
tamam dediğinde sana bir link verecek onu kopyalayıp profilindeki bosluga yapıstır tamam de.. o zaman olur

sevgili günlüğüm motivasyonumu yukseltmek icin biseyler yapmalıyım ama ne.. bazen kendime hakim olamıyorum offfff

merhaba canım
şu kilo çizelgesini bende yapamadım birazdan uğraşcam yine
motivasyonu artırmak için zayıfladığında yapmak istediklerini düşün mesela şu an olmyan bi kıyafet al bugün kendine onu giyeceğin güne kadar devam et diyetine
hepimizde irade sorunu var aslında sağlıklı beslenmeyi öğrendiğimizde zaten diyet diyede birşey kalmayacak hayatımızda
inşallah en kısa zamanda çocuğun olur
bu guünlüğede düzenli olarak sabahtan yatana kadarki tüm yediklerini yaz artık bende öyle yapcam

merhaba canım
şu kilo çizelgesini bende yapamadım birazdan uğraşcam yine
motivasyonu artırmak için zayıfladığında yapmak istediklerini düşün mesela şu an olmyan bi kıyafet al bugün kendine onu giyeceğin güne kadar devam et diyetine
hepimizde irade sorunu var aslında sağlıklı beslenmeyi öğrendiğimizde zaten diyet diyede birşey kalmayacak hayatımızda
inşallah en kısa zamanda çocuğun olur
bu guünlüğede düzenli olarak sabahtan yatana kadarki tüm yediklerini yaz artık bende öyle yapcam

tesekkür ederim canımm insallahh
ben simdi ogle yemegınden geldm 1 porsiyon susuz mantarlı tavuk sote ve bi sise su ictim :))
bu arada yarın düğün için sehirdısına cıkıyorum sanırım pazar gunu dönücem oradada bozmam insallah diyetimi
bu kadar ugrasıp 5.3 kg verdim yaa off böyle devam etmem lazım yoksa verdgmi de alırım daha fena..
kendimi frenlemem gerek!!

sevgili gunluk belki ben yarın sabah tartılırım belki biraz daha vermisimdir diye düsünüyorum.. psikolojim mi bozuldu ne korkuyorum tartılmaktan ben. en son gecen cumartesi tartılmıştım

sakın bozma diyetini şehir dışına çıktığında yazın daha güzel günleri aklına getir ve kendine hakim ol
ne güzel sen akşamları hafif yiyebiliyorsun bizde akşam yemekleri tören sanki:) bende kendimi tutamıyorum
kendine iyi bak canım hafta sonu için iyi eğlenceler

sakın bozma diyetini şehir dışına çıktığında yazın daha güzel günleri aklına getir ve kendine hakim ol
ne güzel sen akşamları hafif yiyebiliyorsun bizde akşam yemekleri tören sanki:) bende kendimi tutamıyorum
kendine iyi bak canım hafta sonu için iyi eğlenceler[/QUOTE
selamm ben döndümmm
:))))
walla bozdumla bozmadım arası ama öyle abartı bir sey yemedim allahtan bugun bomba gibi döndümm :) spora baslıcam bu hafta artıkk sen neler yaptınn

sevgili günlügüm ben döndümmm
haftasonu diyetimi cok bozmadım acıkcasıı
ama daha daha daha dikkatli olcam artık yaz iyice geldi bugun spora baslım diyorumm
gitsin su kilolarrrr

hoşgeldin canım
diyetini bozmadığına sevindim ben az bozdum galiba çarşamba sabah tartılcam bakalım sonuç ne olcak
piknikte bol bol mangal yedim tabi:(
bencede gitsin bu kilolar ama şu boğazımı bir tutsak...

canım benim
nerdesin neden yazmıyorsun nasıl gidiyor diyet verebildinmi kilo
aradada olsa gel yaz
kendine çok iyi bak

canım benim
nerdesin neden yazmıyorsun nasıl gidiyor diyet verebildinmi kilo
aradada olsa gel yaz
kendine çok iyi bak

hiçç sorma başıma neler geldi
:(((
cok canım sıkkın diyet falan hak getire
yerlerdeyim
napıcam ben yaaa

sevgili gunlugum sana uzun zamandr yazamadım biraz hastayım :(
her sey gusel gitmedi tabi
bazen diyetimi bozdum sıkıldım bunaldım ama
vazgecmek istemiyorum
hedefime ulaşmak istiyorummm yaaaa off allahım yardım et bana

günaydın ginkgo
uzun suredir bende gelemedim buraya şimdi okudum yorumlarını ama özelden bana msj gelmedi
toplam 100 msj yazmayınca sanırım özel msj yazılmıyormuş
salı gunu tekrar gelebilirim umarım karşılaşırız
hastalığın için geçmiş olsun kendine çok iyi bak öptüm

Back