- 20 Nisan 2012
- 129
- 23
- 98
merhaba sevgili günlüğüm.
ben bu forumda yeniyim. sen de benim sırdaşım olacaksın.
artık kilo vermek istiyorum. bu zor bir yolculuk olacak sıkılıp bunaldığım anlar olacak ama sana yazarak bu anları atlatmak istiyorum.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok. olmasını istiyorum :)
çalışıyorum.
fazla kiloları vermek sağlığıma kavusmak ve cocuk sahibi olmak istiyorum.
bu yolda attığım ilk adım 10.03.2012de diyetisyene gitmek oldu. artık kilolarım beni cok ama cok rahatsız ediyordu.
94.5 kilo cıktım doktorda. guzel bir diyet listesi vardı bende uygulamaya calıstım.
14.04.2012 de kontrole gittiğimde 89.2 kiloydum. bu beni sevindirdi ancak daha cok olmalıydı.
su an diyetime devam ediyorum. ama sanırım biraz motivasyonum düştü.
basladıgım gibi devam etmek istiyorumm
huff nolur bana guc ver allahım. bu ay sanırım cok kilo veremedim daha tartılmadım ama mayıs 12de tekrar doktora gideceğim.
umarım o gune kadar guzel gider her sey..
ben bu forumda yeniyim. sen de benim sırdaşım olacaksın.
artık kilo vermek istiyorum. bu zor bir yolculuk olacak sıkılıp bunaldığım anlar olacak ama sana yazarak bu anları atlatmak istiyorum.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok. olmasını istiyorum :)
çalışıyorum.
fazla kiloları vermek sağlığıma kavusmak ve cocuk sahibi olmak istiyorum.
bu yolda attığım ilk adım 10.03.2012de diyetisyene gitmek oldu. artık kilolarım beni cok ama cok rahatsız ediyordu.
94.5 kilo cıktım doktorda. guzel bir diyet listesi vardı bende uygulamaya calıstım.
14.04.2012 de kontrole gittiğimde 89.2 kiloydum. bu beni sevindirdi ancak daha cok olmalıydı.
su an diyetime devam ediyorum. ama sanırım biraz motivasyonum düştü.
basladıgım gibi devam etmek istiyorumm
huff nolur bana guc ver allahım. bu ay sanırım cok kilo veremedim daha tartılmadım ama mayıs 12de tekrar doktora gideceğim.
umarım o gune kadar guzel gider her sey..
Son düzenleme: