• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acemi tospanın günlüğü.

ginkgo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
129
23
98
merhaba sevgili günlüğüm.
ben bu forumda yeniyim. sen de benim sırdaşım olacaksın.
artık kilo vermek istiyorum. bu zor bir yolculuk olacak sıkılıp bunaldığım anlar olacak ama sana yazarak bu anları atlatmak istiyorum.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok. olmasını istiyorum :)
çalışıyorum.
fazla kiloları vermek sağlığıma kavusmak ve cocuk sahibi olmak istiyorum.
bu yolda attığım ilk adım 10.03.2012de diyetisyene gitmek oldu. artık kilolarım beni cok ama cok rahatsız ediyordu.
94.5 kilo cıktım doktorda. guzel bir diyet listesi vardı bende uygulamaya calıstım.
14.04.2012 de kontrole gittiğimde 89.2 kiloydum. bu beni sevindirdi ancak daha cok olmalıydı.
su an diyetime devam ediyorum. ama sanırım biraz motivasyonum düştü.
basladıgım gibi devam etmek istiyorumm
huff nolur bana guc ver allahım. bu ay sanırım cok kilo veremedim daha tartılmadım ama mayıs 12de tekrar doktora gideceğim.
umarım o gune kadar guzel gider her sey..

Son düzenleme:
senin için bir kilo cizelgesi yapmaya çalışıyorum ama beceremedim :))

az önce bir adet yeşil elma yedim allahımm çok ekşiydii.. aslında doktorum meyve yanında mutlaka 2 kaşık yogurt hatta tarcınlı yogurt yememi tavsiye etti ama bugun yanımda ara öğün yogurdu getirmemişim. sadece öğle yemeginde yiyecegim ıspanagın yogurdu var :)

keske kendime bir tane diyet arkadası edinebilsem sevgili günlüğüm

önce hoşgeldin canım kk, burası gerçekten çok güzel bir site nette en çok takıldığım yer burası.zayıflama işine gelince ben yaklaşık 3 haftaya yakındır yapmaya çalışıyorum,günlük 1300 yada 1400 kl arası besleniyorum,akşam 7 den sonra hiç bir şey yemiyorum,sadece su içiyorum,günlük 1 saat yürüyorum,hamurişi tatlı yemiyorum,sebze,günlük 1 porsiyon meyve,ara öğünde,bir kaç dal çubuk,2 ceviz yada 5 fındık,bir avuş kara üzüm yiyorum,tatlı ihtiyacımı gideriyor,3 litre su içiyorum,3 fincan tarçınlı yeşilçay içiyorum,muhakkak bir kase yoğurt ve bir bardak ayran içiyorum,3 dilim ekmek yiyorum günlük olarak,aklıma gelenler bunlar,istersen sana arkadaş olurum,ama ben çok sıkı diyet yapıyorum,bu yaşam tarzım oldu,bıkmak gibi bir sıkıntım yok,biribirimizi motive edebiliriz istersen...

süpeerr kendime bir arkadas bulduguma çok sevindim :)) ben simdi öğle arasından geldim bir porsiyon ıspanak 1 kase yogurt ve 2 dilim cok tahıllı ekmek yedim..
buradaki ilk arkadasımsın ve bu yuzden cok mutluyum çok memnun oldumm. umarım hedeflerimize ulaşırız.
ben bu ara biraz gevsedim galiba :(
doktorum haftada iki gun daha sıkı bir diyet yazmıstı metabolizmanın hızlanması icin.
normaldekinden cok cok az ama onu yaptıgımda aksamı zor ediyorum :D

merhaba
bende sen gibi zayıflamak isteyenlerdenim
umarım birbirimize destek oluruz.ben diyetisyene hiç gitmedim son iki aydır o kadar çok yazı okudum ki gitsemde sanırım liste benim bildiğim tarzda olcak
ben hergün yazmaya çalışcam yediklerimi sende öğünlerini hep yaz
yeşil çay önerdimi doktorun bilmiyorum ama ben doğadan poeşet yeşil çaylardan içmeye başladım bu hafta günde 2 kez
dolabada kuru kayısı koydum dolabı her açtığımda akşamdan beri bir tane yiyorum:))
12 mayısta inşallah kilo vermiş olursun

merhaba denas yazına cok sevindim ne olur hep yaz bende yazarım böylelikle birbirmize göz kulak oluruz degil mi.. hem motivasyonumuz yukselir..
doktorum bana meyve yanında mutlaka 2 kasık tarcınlı yogurt verdi bunu dene ve sabah ac karnına 2 adet cevizle bir bardak su ben cok faydasını gordum..

bu arada cizelge yapmayı basardım minik balığım hedefe dogru yüzüyorrr :))

mutlaka yazarım canım sende yaz hep
sıgara kullanıyorum ben sabahları sıgara içmeden azda olsa tatlı ihtiyacı hissediyorum bi ısırımlık büsküvide olsa yemem lazım artık kayısı yiyorum bi tane cevizi denerim ama tarçının kokusunu hiç sevmiyorum
işyerinde sabah kahvaltısıda meshur bizde umarım onlara yenilmem artık, iştahlı eşim ve oğlumda etkiliyor tabi beni diyeti tek başına yapmak gerçekten zor benim için

erkekler sanırım bizden daha sanslı benim esimde doktorun bana yasakladıgı ne varsa hamur isi kızartma etler vs bayılır sebze falan pek sevmez.. ama bir dirhem fazlası yok. haliyle onun yanında bende cok zorlanıyorum.. insanın etrafında sürekli yiyen birileri olunca bi yerden sonra gevsiyor
sabahları bana 7 adet cicci bebe biskuvi ve 1 bardak süt yazmıstı doktor :) o öğünü seviyorumm..

canım nasılsın iyi gidiyorsun maşallah,bende öğle yemeğimi yedim şimdi ara öğün yaptım,yarım yağlı süt az şekerli neskafe içtim,ara öüğnü bugün değiştirdim,akşama sebzeli tavuk var 1 d ekmek,1 kase yoğurt yicem,arada 2 ceviz ve kara üzüm var,yeşil gelip gidip içiyorum,sıcakken tadı fena soğutup içiyorum,su 1.5 litre oldu sat 6 gibi yürüyüşüm var,hadi bakalım kolay gelsin arkadaş

canım nasılsın iyi gidiyorsun maşallah,bende öğle yemeğimi yedim şimdi ara öğün yaptım,yarım yağlı süt az şekerli neskafe içtim,ara öüğnü bugün değiştirdim,akşama sebzeli tavuk var 1 d ekmek,1 kase yoğurt yicem,arada 2 ceviz ve kara üzüm var,yeşil gelip gidip içiyorum,sıcakken tadı fena soğutup içiyorum,su 1.5 litre oldu sat 6 gibi yürüyüşüm var,hadi bakalım kolay gelsin arkadaş

süper programlısın yaa bende senin gibi sıkı takip etmek istiyorummmm :)))
ben su an da öğlen yediğim ıspanagı sindiriyorum hala acıkmadım nedense böyle dedim ya acıkırım iki dakikaya
aksam ne ycem ya evde yemek yokkkk :( pöff işten eve gidip hazırlamak cok zor. sanırım kahvaltılık türü yapıcam..
bu arada spora baslamam gerek benimde böyle olmyorrr

sevgili günlüğüm birazdan mesai bitiyor eve gidiyorum. yalnız öğleden sonra ara öğün yapmadım acıkmadım nedense az önce bir acı turk kahvesi ictim :)
bakalım aksam ne yicez yazarım sana gene :)))

merhaba sevgili günlüğüm.
ben bu forumda yeniyim. sen de benim sırdaşım olacaksın.
artık kilo vermek istiyorum. bu zor bir yolculuk olacak sıkılıp bunaldığım anlar olacak ama sana yazarak bu anları atlatmak istiyorum.
26 yaşındayım evliyim çocuğum yok. olmasını istiyorum :)
çalışıyorum.
fazla kiloları vermek sağlığıma kavusmak ve cocuk sahibi olmak istiyorum.
bu yolda attığım ilk adım 10.03.2012de diyetisyene gitmek oldu. artık kilolarım beni cok ama cok rahatsız ediyordu.
94.5 kilo cıktım doktorda. guzel bir diyet listesi vardı bende uygulamaya calıstım.
14.04.2012 de kontrole gittiğimde 89.2 kiloydum. bu beni sevindirdi ancak daha cok olmalıydı.
su an diyetime devam ediyorum. ama sanırım biraz motivasyonum düştü.
basladıgım gibi devam etmek istiyorumm
huff nolur bana guc ver allahım. bu ay sanırım cok kilo veremedim daha tartılmadım ama mayıs 12de tekrar doktora gideceğim.
umarım o gune kadar guzel gider her sey..

merhaba canım hoşgeldinn:16::16::16:
bende aynı senin gibi 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok:(
ve bende senin gibi olmasını çok istiyorum
boy 1,70
kilo 89
seni sık sık takip edicem
:16::16::16:

nasılsın canım gece oldu ama sana bir bakayım dedim,akşam ne yediğini yazmamışsın,bense saat 4 gibi arkadaşa dantel örneği çıkarmaya gittim.kızıma gümüşlük takımı başladım,bu arada unuttum sana kendimi tanıtmayı,36 yaşındayım,20 yaşında oğlum 16 yaşında kızım var.sonra arkadaş,yapmış bazlama gibi bir hamurişi ucundan aldım peynir ve şekersiz çayla yedim,tatlı vardı tavukgöğsü,ama yemedim,eve geldim yeşilçay içtim,6.35 gibi yüirümeye çıktım,8 kadar yürüdüm,az ekmek sebze yemeğim ve bir kase yoğurtla günü kapattım.yatmadan sende akşam menün yaz bakalım neler yemişsin arkadaş..

merhaba günlüğün hayırlı olsun,bişey sorcam çizelgeyi nasıl yaptın?ben yapmaya çalışıyorum olmuyo,yardımcı olurmusun?

merhaba canım hoşgeldinn:16::16::16:
bende aynı senin gibi 23 yaşındayım evliyim çocuğum yok:(
ve bende senin gibi olmasını çok istiyorum
boy 1,70
kilo 89
seni sık sık takip edicem
:16::16::16:
hosgeldin canımmm
mesajına cok sevindimm
kiloları veripp çocuk yapalım bizde yaa offffffffff

Back