mrb arkadaşım. ben yaklaşık olarak 4.5 aydır kullanıcısıyım bu ürünün ve bir çok yerden siparişler verdim geldi gelmedi çok sıkıntılar yaşadım. fakat size ayak çeşitleri olan bir link vereyim aradığınız bütün çeşitleri buradan bulabileceğinizi düşünüyorum...
eDemirbilek.com
Mrb,
Janome 423. Kullanıyorum yeni aldım bir ay bile olmadı .düz dikiş. De dahil bütün dikişleri soru lü yapıyor sanki kafayı yemiş gibi.ince bir ayar noktsi var ama çözemiyorum yardımcı olurmuşsunuz lütfennnnn(((
Ayy mrb bende bu iki model arasinda kaldim yeni konu açtim hatta siz aldinizmi makinayi 1018 uzerine yogunlastim fikre ihtiyacim var birde servisi varmi heryerde bu markanin sorun yasarmiyim acabakızlar bende janome 1018 le 1008 arasında kaldım sizce hangisi
hiçbirini almadım canm askıya aldık makinayı sen karar verebildinmiAyy mrb bende bu iki model arasinda kaldim yeni konu açtim hatta siz aldinizmi makinayi 1018 uzerine yogunlastim fikre ihtiyacim var birde servisi varmi heryerde bu markanin sorun yasarmiyim acaba
Aldim canim 1008 i aldim çok begendim kullanimi cok kolay yorumlarda cok iyiydi bende cok begendimhiçbirini almadım canm askıya aldık makinayı sen karar verebildinmi
1018 canim kalin kumaşliri digerlerinden daha iyi dikiyo videolarda öyle diyoduDikiş konusunda çok iyi değilim.Annemin eski bir singeri vardı iplik toplayıp ddurmasına rağmen bir şeyler dikiyordum.Janome almayı düşünüyorum vr pahalı olmasını istemiyorum.311,313,1018 arasından hangisini tavsiye edersiniz acaba?