Acemi janome 423s sahibi

arsucum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
21
1
Merhaba arkadaşlar, siparişimi bugün verdim. Araştırmalarım sonucu Janome 423s almaya karar verdim. 3 kız annesi olarak şart oldu.Minik kızlarıma elbiseler pijamalar dikme hayalimi gerçekleştireceğim. Sizden istediğim yanında gelenler dışında hani ayakları alayım? Ve dikiş yapan birinin nelere ihtiyacı olur? Çeşit çeşit makaslar , dikiş ipleri var hangi ipleri kullanıcam napıcam ben Şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşım. ben yaklaşık olarak 4.5 aydır kullanıcısıyım bu ürünün ve bir çok yerden siparişler verdim geldi gelmedi çok sıkıntılar yaşadım. fakat size ayak çeşitleri olan bir link vereyim aradığınız bütün çeşitleri buradan bulabileceğinizi düşünüyorum...
eDemirbilek.com

teşekkürler Zeynep, bu haftasonu gelmeden bişiler dikmeye başlarım sanırım :) hangi ayakları aldın? ve iplik alıcam ama bir sürü değişik numara falan var :) ilk iş bir halk eğitim merkezine gitmek sanırım :)

ben öncelikle düğme, kıvırma ve fermuar ayağı almanı tavsiye ederim. iplik konusunda da sıkıntı yaşayacağını tahmin etmiyorum. zaten standart ufak makaralar vardır, herhangi bir zücaciye ye gidip ev tipi dikiş makine ipliği almak istemen yeterli olacaktır, artık renkleri seçersin sanırım :)

Bayiye almaya gittiğimde 423s yoktu elinde 3022 vardı. tüm özelliklei aynı sadece otomatik iplik geçirme yok o da sadece delikten geçiriyormuş zaten deliğe kadar ben getiriyormuşum. Bende aldım. Çok memnum şimdilik 3022 den tabi bir acemi ne aanlarsa o kadar. Şu aralar sadece dikiş çalışıyorum kızların bebeklerine bişiler yapıyorum dikişlerim düzgün olsun diye .:)

hayırlı olsun arkadaşım. ilk önceleri bana da aynı ürünü tavsiye etmişlerdi fakat ben 423S i tercih etmiştim.. umarım memnun kalırsın:))

Mrb,
Janome 423. Kullanıyorum yeni aldım bir ay bile olmadı .düz dikiş. De dahil bütün dikişleri soru lü yapıyor sanki kafayı yemiş gibi.ince bir ayar noktsi var ama çözemiyorum yardımcı olurmuşsunuz lütfennnnn(((

sorununu biraz daha ayrıntılı anlatırsan belki yardımcı olabilirm canım..

kızlar bende janome 1018 le 1008 arasında kaldım sizce hangisi
Ayy mrb bende bu iki model arasinda kaldim yeni konu açtim hatta siz aldinizmi makinayi 1018 uzerine yogunlastim fikre ihtiyacim var birde servisi varmi heryerde bu markanin sorun yasarmiyim acaba

Ayy mrb bende bu iki model arasinda kaldim yeni konu açtim hatta siz aldinizmi makinayi 1018 uzerine yogunlastim fikre ihtiyacim var birde servisi varmi heryerde bu markanin sorun yasarmiyim acaba
hiçbirini almadım canm askıya aldık makinayı sen karar verebildinmi

Dikiş konusunda çok iyi değilim.Annemin eski bir singeri vardı iplik toplayıp ddurmasına rağmen bir şeyler dikiyordum.Janome almayı düşünüyorum vr pahalı olmasını istemiyorum.311,313,1018 arasından hangisini tavsiye edersiniz acaba?

1018 canim kalin kumaşliri digerlerinden daha iyi dikiyo videolarda öyle diyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…