Yani bir gün geçikti ve değer 322,55 çıktı .. Evet şu anda daha 2 haftalık görünüyor ama dediğim gibi birer gün arayla değerin ikiye katlaması gerekiyor . Sonra da doktora gittiğinde keseyi görünce hamilesinn demektir ..canım adet günüm dündü kan değerim 322,55 çıktı işte ne kadarlık anlamadım yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acemi gebelik bol soru hamisler bi bakarmisiniz
- Konu Sahibi peLincikk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım adet günümde 322,55 çıktı bugün gecikmenin 1. günü salı günü kontrole gel dedi doktor bakalım hayırlısı keseyi bebeği görmeden inanmayacam sanırım canımYani bir gün geçikti ve değer 322,55 çıktı .. Evet şu anda daha 2 haftalık görünüyor ama dediğim gibi birer gün arayla değerin ikiye katlaması gerekiyor . Sonra da doktora gittiğinde keseyi görünce hamilesinn demektir ..
Canım hcg oranın kaç çıktı?Benim düşük biraz kafamı kurcaladı.dünkü sonucuma göre 50.45Evet durumumuz baya benziyormus gecikme olunca gittim bide idararda pozitif cikti bende bugun hcg baktrcam bi insallah yukselmistir belirtilerin bu sekilde olmamasi kotu degildir insallah
10 günde geç olmaz mı?satım 29 nisan 27 günde bir adet oluyorum ve kan testini adetim geçtikten 2 gün sonra yaptırdım.Daha yüksek çıkması gerekirdi sanki...Yine başladı umutsuz huzursuz günlerTelaş yapacak bir şey yok arkadaşlar , ben derim ki 10 gün geçsin öyle hcg verin
Canım bol bol dua et hakkımda hayırlısı de !! Olacaksa 10 gün sonrada elbet olacağını bilirsin olmuyorsa bilki senin için hakkında hayırlısı buymuşş ..Bende ilkinde hcg 50 idi bir gün arayla verdim 28 e düşmüştü kimyasal gebelik deniyormuş. ama inşAllah öyle değildir.10 günde geç olmaz mı?satım 29 nisan 27 günde bir adet oluyorum ve kan testini adetim geçtikten 2 gün sonra yaptırdım.Daha yüksek çıkması gerekirdi sanki...Yine başladı umutsuz huzursuz günler
demesi kolay biliyorum bende çok ağladım umutsuz günler geçirdim bebeğimi düşürdüm , ama ümidini sakın yitirme
Rabbim en kısa zamanda hakkında hayırlısı ise nasip etsin
Sağol canım ilgilendiğin için.Yok artık çok fazla üzülmüyorum ilk gebeliğim dış gebelikti onda yaşadığım acılardan sonra bu hiç bir şey.Dış gebelik olmasında gerisini göğüsleyebilirim o en kötüsü.Zaten düşecek olduktan sonra ne yaparsan yap önüne geçemiyorsun haklısın o bakımdan nediyelim sağlık olsun.Allah sizlere sağlıklı güzel bir gebelik süreci nasip etsin.Bana da şu saatten sonra hayırlısınıCanım bol bol dua et hakkımda hayırlısı de !! Olacaksa 10 gün sonrada elbet olacağını bilirsin olmuyorsa bilki senin için hakkında hayırlısı buymuşş ..Bende ilkinde hcg 50 idi bir gün arayla verdim 28 e düşmüştü kimyasal gebelik deniyormuş. ama inşAllah öyle değildir.
demesi kolay biliyorum bende çok ağladım umutsuz günler geçirdim bebeğimi düşürdüm , ama ümidini sakın yitirme
Rabbim en kısa zamanda hakkında hayırlısı ise nasip etsin
Birde tavsiyem aklından çıkar bebek istiyorum bebek istiyorum diye bilinç altında yer etme gelişine bırak inan o zaman cuk diye oluveriyor :) Arkadaşımın bir yıl olmadı habire doktorlar tedaviler .. en son doktor tatile gidin kafanızdan atın stres yapmayın dedi izne çıkmıştı sonra hamile olduğunu öğrendi ..
Canım tavsiyelerin için teşekkür ederim.Aslında benim de aklımda bebek yokken bu ay hamile kaldım .Ama adet günüm geçince korkudan takibi bırakamıyorum işte.Dış gebelikte 1 günün dahi hayati önemi olduğundan hcg artışının düzenli olup olmadığını takip etmem gerekiyor.Adetimin üzerinden 2 hafta geçtikten sonra iç kanamadan hastanede can çekişiyor olabilirim yoksa.Çok sinsi ilerleyen bir şey.Bundan 8-9 ay önce sağ tüpümde canlı canlı bebek gelişti resmen ağrıdan duramıyordum.Belli bir süre sonra bebeği bırakıp canının derdine düşüyor insan.Testler, ilaçlar, iğneler,ağrılar kanamalar...herşey bittikten sonra da bunalıma düşüyor insan aman Allah bir daha yaşatmasın.Basit kendiliğinden olacak bir düşük yaşasam bukadar yıpranmazdım zaten.O kanser hastalarına vurulan iğneden vurmuyolar mı tüm hormanlar duygular altüst oluyor.Kollarım delik deşik sürekli ağlardım.Halsizlik,mide yanmaları,kasık krampları da cabası.Doğuramadığım bebeğin 40 gün lohusalığını çektim resmen.Şimdi tekrar mucize gibi hamileyim gel de hcg takibi yapma Olmazsa olmasın en fazla bir gün üzülür insan ama dış gebelik süründürüyor resmen.Onun dışında iyiyim napalım Allah'tan gelene boynum kıldan ince.Sevinmek için de üzülmek için de erken benim için 2. sonuca bakmam gerek sanırım.Beklemedeyim.Birde tavsiyem aklından çıkar bebek istiyorum bebek istiyorum diye bilinç altında yer etme gelişine bırak inan o zaman cuk diye oluveriyor :) Arkadaşımın bir yıl olmadı habire doktorlar tedaviler .. en son doktor tatile gidin kafanızdan atın stres yapmayın dedi izne çıkmıştı sonra hamile olduğunu öğrendi ..
Kizlar merhaba sat tarihim 29/nisan suan tahmini 4 haftalik gebeyim hcg 237 falan cikmisti 22 mayista
25 mayista doktor kontrolune gittim ancak kese gorunmedicok kucuk oldugunu soyledi doktorum.
bir onceki gebeligim sorunlu bi sekilde bittigi icin biraz tedirginim we ufak tefek belirtilerim war kasiklarimda mesela nerdeyse hic agrim.yok bu bir sorunmu sizce bu sekilde gebelik geciren warmi simdiden tesekkurler saglikli gunler
Canim bende 4haftalikken gitmiştim doktora değerideğerim 217 çıktı tabi doğal olarak kese gozukmemisti bir hafta sonra yine gittim değerim 4700 lere yükselmiş bu sefer kese gözüktü iki hafta sonra da gel kalp atislarini dinleyelim dedi doktorum. Bende aynı senin gibi çok telaslandim kese gozukmeyince ama inan bu çok normal bir durum birazcık daha sabret canım bir hafta sonra büyük bi ihtimalle görürsün zaten
Gözünaydın canım ne güzel.Gayet iyi bir değer benceKizlar ben bugun tekrar baktirdim 3900 falan cikti bu seferde fazlami yukselmis acaba diye aklimda sorular :)
Oncelikle hepinizi Kutlarım allah saglık la kucagınıza almayı nasip etsin.bende gebeliğimi öğrendiğim de beta hcg 16 idi gec dollenme oluyor bazen ben keseyi gordugumde beta 5000 olmustu biraz zor bir donem ama inanın deger kasıklarda agrı ve belde agrı gayet normal ama ikisi birden dayanılmaz oluyorsa tehlikeli gene merak ettiğiniz bişi olursa seve seve cevaplarım
Canım 16 hcg yi adetinin kaçıncı gün yapmıştın?Kaç gün sonra yükseldi?Buarada Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilk hcg 50 sevinemiyorum henüz bu nedenle sordum.Oncelikle hepinizi Kutlarım allah saglık la kucagınıza almayı nasip etsin.bende gebeliğimi öğrendiğim de beta hcg 16 idi gec dollenme oluyor bazen ben keseyi gordugumde beta 5000 olmustu biraz zor bir donem ama inanın deger kasıklarda agrı ve belde agrı gayet normal ama ikisi birden dayanılmaz oluyorsa tehlikeli gene merak ettiğiniz bişi olursa seve seve cevaplarım
Canım benim o ay sapıtmıstı adetim bazen cok duzen bozuluyor ama 15 gun felan gecmiş ti adetim ilk geciktiğinde yaptım cıkmadı.daha Sonra adet sokturucu icin dr gittim ne olur ne olmaz kan testi istedi hamileymişim banada umitlenme cok dusuk beta kimyasal gebelik olabilir dedi iki gunde bir kan verdim delik deşik oldu kollarım 16; 42 ;93 ;209 iki gunde bir beta degerlerim ama hamileymişim işte o ay adetten hemen önce yumurtlama olmus bu yuzden bebegim daha 2,3 haftalıkmıs.cok uzun oldu acıklayıcı olmak istedim endişelenme canım o sekilde olan cok kişi var allah saglık la kucagına almayı nasip etsin.eger son adet tarihine göre kücük cıkıyorsa iki gunde iki katı artıyorsa o adet tarihin referans alınmıyor doktor sana kafa karışmasın diye bebegine göre son adet tarihi veriyor.Canım 16 hcg yi adetinin kaçıncı gün yapmıştın?Kaç gün sonra yükseldi?Buarada Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilk hcg 50 sevinemiyorum henüz bu nedenle sordum.
Paniksin sanırım biraz, sabretmeyi öğretiyor hamilelik insana ben de böyleydim :)Kizlar ben bugun tekrar baktirdim 3900 falan cikti bu seferde fazlami yukselmis acaba diye aklimda sorular :)
10 günde geç olmaz mı?satım 29 nisan 27 günde bir adet oluyorum ve kan testini adetim geçtikten 2 gün sonra yaptırdım.Daha yüksek çıkması gerekirdi sanki...Yine başladı umutsuz huzursuz günler
sonçların kaç gün arayla yapıldı, 2 gün sonra yapılan testin 2-3 kat fazla çıkması gerekiyormuş değerin düşük olup olmadığına böyle karar verebilirsin
Ewet hemde ne panik çok zor işim :)Paniksin sanırım biraz, sabretmeyi öğretiyor hamilelik insana ben de böyleydim :)
benım ılk yaptığımda 645 .24 cıkmıstı ıkı gun sonra yaptırdığında 2500.20 cıktı doktora gıttıgımde 4 haftalık dedı oyuzden kese gorunmedı alttan muyaneyle keseyı gorduk 5 haftada normal ultrasyonla keseyı gorduk buyumus ılk alttan muayneyle 4mm dı kese 5 haftada 14 mm olmuş 6. haftama gırdım yarın doktora gıdıcem bakalım gorebılcekmıyız doktor 6. haftada gorunur belkı kalp atıslarınıda duyarz demıstı dualar edın ıns allah herkesın yardımcısı olsun .
Öncelikle Allah yavrularımızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de adetim 10 gün geçince kan testi yaptırmıştım. 3100 civarı beta hcg çıkmasına rağmen kese alttan bakınca bile görünmemişti. Sata göre 7. haftada kese vardı, bebek ve kalp atışı görünmüyordu. 8. haftada kese vardı yine içi boştu. 9. haftada sonunda kalp atışını gördük ve çok şükür maşallah, sorunsuz ilerliyor şu an hamileliğim. Dr.un söylediğine göre geç döllenme olmuş. Daha önce yardımsız hamile kalamamıştım, kayıplarım olmuştu. Şimdi her gün Allah'a şükrediyorum. İlk haftalar gerçekten heyecanlı geçiyor. Sakince, sabırla, size ne yapmak iyi geliyorsa o şekilde oyalanarak bugünleri geçirmeye bakın. Allah yardımcınız olsun.