• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acayip iştah açıyor !!!!

BenSalagim

vuslatım başka alem...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
131
4
46
Ankara
Herkese merhaba bir meyveden bahsetmek istiyorum gileboru diye birşey. Aslında ben onu böbreğimdeki taşı eritmesi için içiyorum bu konuda şifalı olduğunu duydum tadı biraz buruk zor içiliyor. Ama ben onun başka bir yönünü keşfettim içersindeki yüksek c vitamini etkisiylemi bilmiyorum ama içmeye korkuyorum çünki iştahımı öyle bir açıyorki anlatamam resmen yemek yemeye doyamıyorum kilo alıyorum diye içmek istemiyorum.

Bunu neden burada yazıyorum çünki bende eskiden çok zayıftım hiç birşey yemezdim çocukken annem bana kilo alayım diye iğneler, ilaçlar ,doktorlar, uğraşır dururdu.. Ben kilo almanın iştahlı yemekle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Benim oğlumda çok iştahsız onada bu meyvenin suyunu içirmek istiyorum ama tadını ve kokusunu beğenmiyor çocuklara hoş gelmesede bence fena değil turşu suyu gibi..

Kilo almak isteyenlere tavsiye ederim. Birçok adı var gilaboru, girebulu gibi KAYSERİde yetişiyormuş ben ordan getirtmiştim. Aktarlarda da satıyorlarmış sonradan gördüm sağlıkla kilo almanız dileğiyle.. :56:

aldım girabulu nektarından tadı çok acı ama denicem biteseye kadar yaza kadar kilo almak istiyorum şuan 53_54 arasıyım ve 60 olmak istiyorum umarım işe yarar arkadaşım çok teşekkürederim paylaşımın için cnm ........

meyvenin kendi suyunumu sıkıyosun, yoksa meyveyi su ile kaynatıp suyunumu içiyosun?

yok arkadaşım aktadan syleyince veriyor su şeklinde ama hiç tavsiye etmem içemedim berbat bişeyy neyle karıştırırsan karıştır içilecekk gibi deil bir işede yaramadı zaten .......

Back