Acaba?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Merhaba hanımlar. Tecrübeli kişilerden bilgi almak istiyorum. Eşim çok çocuk istiyor bazen korunmadığı oluyor. Bu ayda birkaç kez korunmadı. Adetim düzenli diyebiliriz. Bazen 27. günde oluyorum ama bazen taş çatlasın 2 gün gecikiyor. Bu ay 6 gün kadar geciktim. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kafamı karıştıran şey ise beyaz akıntım oldu, 2 haftadır baş dönmelerim,şişkinliğim, sürekli uyku halim, fazla yemek yeme ihtiyacı hissetmem mevcut. Yani gebelik testlerine güvenmeyip birde kan versem mi sizce? Mevsimdendir diyip adet olmayı mı beklesem. Birde çok korkuyorum gebelik varsa diye çünkü geçen hafta çok ağır kaldırdım... Yorumlarınızı bekliyorum.

bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsiniz.en azindan iciniz rahat eder.endise etmeyin varsada bisey olmamistir insallh.iyi düsünün.cocuk düşünüyorsanız bundan sonra daha dikkatli olmanizda fayda var tabi.hakkinizda hayirlisi olsun.gonlunuze gore olsun hersey..

bir kac gun daha bekleyip kan verebilirsiniz.en azindan iciniz rahat eder.endise etmeyin varsada bisey olmamistir insallh.iyi düsünün.cocuk düşünüyorsanız bundan sonra daha dikkatli olmanizda fayda var tabi.hakkinizda hayirlisi olsun.gonlunuze gore olsun hersey..
çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. şuan hem borçlarımızdan dolayı hem de işyerimde daha 6 aylık çalışan olduğum için düşünmüyorum ama her şey Allah'tan tabii ama eşimi artık uyaracağım çünkü hazırlıklı olmadan çocuk sahibi olacağımı öğrenmek ile çok isteyerek öğrenmek arasında fark var... belki vardır diye korkuyorum ona zarar verdiğimi düşünerek inşallah ya zarar gelmemiştir ya da hiç yoktur :( belkide böyle çok strese girdiğim için psikolojik olarak adet olamıyorumdur...

çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.. şuan hem borçlarımızdan dolayı hem de işyerimde daha 6 aylık çalışan olduğum için düşünmüyorum ama her şey Allah'tan tabii ama eşimi artık uyaracağım çünkü hazırlıklı olmadan çocuk sahibi olacağımı öğrenmek ile çok isteyerek öğrenmek arasında fark var... belki vardır diye korkuyorum ona zarar verdiğimi düşünerek inşallah ya zarar gelmemiştir ya da hiç yoktur :KK43: belkide böyle çok strese girdiğim için psikolojik olarak adet olamıyorumdur...
rahat olun.her nasip vaktine esirdir.olacagi varsa olur.endiselenmeyin iki cocugum var o kadar kolay zarar gormez anne karninda bebekler.onu orda muhavaza eden okadar cok sey varki..bundan sonra daha dikkatli olursunuz.varsa saglikla dogum yapar buyutursunuz insallh.yoksada istediginz zamanda olur insallh.stres yapmayin.bir an once kan testi yaptirin olmazsa.bekledikce kuracaksiniz belliki:))

rahat olun.her nasip vaktine esirdir.olacagi varsa olur.endiselenmeyin iki cocugum var o kadar kolay zarar gormez anne karninda bebekler.onu orda muhavaza eden okadar cok sey varki..bundan sonra daha dikkatli olursunuz.varsa saglikla dogum yapar buyutursunuz insallh.yoksada istediginz zamanda olur insallh.stres yapmayin.bir an once kan testi yaptirin olmazsa.bekledikce kuracaksiniz belliki:))
çok haklısınız kuruyorum sürekli :) teşekkür ederim içimi rahatlattınız :KK36:

Back