acaba spiralle hamile kalmayı başarmış mıyımdır??

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
15.087
29.036
798
ewt arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi spiralim var.
20 martta regl oldum. sonra 3 nisandan itibaren birkaç gün hafif kanamam oldu ve bitti. ardından kasıklarımda aşırı derece batma yaşadım ve hala yaşıyorum.

sağlık ocağına gitmiştim ebe hanıma anlattım spiralin kaymış olabilir dedi. neyse çatal korkumu yenerek gittim doktora. spiralinde kayma yok hiçbir sorun yok. muhtemelen regl sancısıdır o batmalar, yine de kan ver dedi.

kanı verdim beta 9.6 çıktı. dr sınırda 2 gün sonra tekrar kan ver dedi..
başına böyle bişey gelen var mı?? biraz zor ama olabilirmiş demek ki. eğer hamileysem bu spirali çıkaracaklar mı, bebek varsa düşük olur mu Allah korusun?? kafamda deli sorular.. doktor bile şaşırdı aslında. zamana göre değerlendirelim dedi ama düşünmeden edemiyorum..

Gebeligin baslangicini yakalamissin belliki. Gebelik olabiliyor sonucunda rabbim olacak diyorsa bi sekil oluyor. Hamilelik varsa spirale gore cikariyorlar diye hatirliyorum ama tehlikelide olabilir. Mirena varsa kaliyor sanirim

20 martta regl oldum. sonra 3 nisandan itibaren birkaç gün hafif kanamam oldu ve bitti. ardından kasıklarımda aşırı derece batma yaşadım ve hala yaşıyorum.

sağlık ocağına gitmiştim ebe hanıma anlattım spiralin kaymış olabilir dedi. neyse çatal korkumu yenerek gittim doktora. spiralinde kayma yok hiçbir sorun yok. muhtemelen regl sancısıdır o batmalar, yine de kan ver dedi.

başına böyle bişey gelen var mı?? biraz zor ama olabilirmiş demek ki. eğer hamileysem bu spirali çıkaracaklar mı, bebek varsa düşük olur mu Allah korusun?? kafamda deli sorular.. doktor bile şaşırdı aslında. zamana göre değerlendirelim dedi ama düşünmeden edemiyorum..
Görümcem sipralle hamile kaldı kızı şimdi 11 yaşında:)

Başarmış olabilirsin canim ama değer henüz düşük 10 ve üzeri hamilelk kabul ediliyor yani ya çok yeni o yüzden düşük yada senin hormonlarla alakalı bir durum düşünme çok varsada Allah büyük

Olabilir tabii mumkun olan bir sey. Bazi gebeliklerde spiral cekiliyor kiminde de yerinde bırakılıyor tamamen spiral ile kesenin iliskisine gore.

kese henüz yok demek ki o yüzden doktorum pek yorum yapmadı..

Gebeligin baslangicini yakalamissin belliki. Gebelik olabiliyor sonucunda rabbim olacak diyorsa bi sekil oluyor. Hamilelik varsa spirale gore cikariyorlar diye hatirliyorum ama tehlikelide olabilir. Mirena varsa kaliyor sanirim

Mirena ne acaba??

Görümcem sipralle hamile kaldı kızı şimdi 11 yaşında:)

Maşallah subanallah kuzuya... spirali çıkarmış mıydı doktoru hatırlıyor musunuz?

Başarmış olabilirsin canim ama değer henüz düşük 10 ve üzeri hamilelk kabul ediliyor yani ya çok yeni o yüzden düşük yada senin hormonlarla alakalı bir durum düşünme çok varsada Allah büyük

teşekkür ederim.. Rabbim hayırlısını versin inş..

kese henüz yok demek ki o yüzden doktorum pek yorum yapmadı..

Mirena ne acaba??

Maşallah subanallah kuzuya... spirali çıkarmış mıydı doktoru hatırlıyor musunuz?
Hayır çıkarmadı aslında çıkaramadı keseye zarar verebileceği için doğduğunda kafasına yapışık doğdu malesef küçük bir operasyonla alındı şimdi hiç bir sıkıntı yok gayet sağlıklı bir kız

Bende aynı durumdayım. En son 15 Mart da regl oldum ve anlattığınız şekilde batmalar yaşıyorum. Fakat öyle korkuyorumki henüz evde test de yapmadım Dr da gitmedim. Bebek olursa varlığına asla üzülmem ama spiral sağlığına zarar verir mi korkusuyla adet olmayı bekliyorum.

ben gecen ay spiralle kaldim doktor kaymis dedi cikardi. eve gittim 3gun sonra idrard 5 kez pozitif gordum ve baya agrili sekilde regl oldim doktor dusuk dedi :(

Ben her ay aynı korkuyu yaşıyorum ama sipralle hamile kalmak çok zor 5 yıldır var bende her ay da adetim geçer ama tabiki mümkün gebelik varsa spiralin ipi gorunuyosa çıkarıyorlar düşük riski azalsin diye

Hayır çıkarmadı aslında çıkaramadı keseye zarar verebileceği için doğduğunda kafasına yapışık doğdu malesef küçük bir operasyonla alındı şimdi hiç bir sıkıntı yok gayet sağlıklı bir kız

ohh çok sevindim Allah uzun ömürler versin inş. onun ki kaymış olabilir belki.. benim spiral de hiçbir sorunda yok. doktor da şaşırdı baya. artık bugün biraz daha netleşebilir kan verdim yine hayırlısı inş.

Bende aynı durumdayım. En son 15 Mart da regl oldum ve anlattığınız şekilde batmalar yaşıyorum. Fakat öyle korkuyorumki henüz evde test de yapmadım Dr da gitmedim. Bebek olursa varlığına asla üzülmem ama spiral sağlığına zarar verir mi korkusuyla adet olmayı bekliyorum.

aslında ben de en çok ondan korkuyorum Rabbime emanet varsa sağlıkla doğsun inş. tabi sizin içinde aynı dilekelrim geçerli..

ben gecen ay spiralle kaldim doktor kaymis dedi cikardi. eve gittim 3gun sonra idrard 5 kez pozitif gordum ve baya agrili sekilde regl oldim doktor dusuk dedi :KK43:

üzüldüm :( demek ki kısmeti yokmuş bu dünya da melek olmuş yavrum.. bakalım ben ne yaşayacağım..

Cok merak ettim sonucu

ben de merak içerisindeyim. kan verdim yine bugün ve adet kanamam yok hala. bakalım sonuç nasıl olacak. yazarım mutlaka.. sonu gelmeyen yazılara üzülüyorum çünkü.. belki aynı durumu yaşayan biri olursa ışık olur konum ;)

Ben her ay aynı korkuyu yaşıyorum ama sipralle hamile kalmak çok zor 5 yıldır var bende her ay da adetim geçer ama tabiki mümkün gebelik varsa spiralin ipi gorunuyosa çıkarıyorlar düşük riski azalsin diye

ilk zamanlar ben de öyleydim her ay kan tahlilini gidiyordum :D 2 yıldır var spiralim sonra geçti bu his. ama bu ay çok ağrım oldu ara kanamam oldu. çatal fobim olduğu için kontrole de gidemedim. ama 6 ay da bir kontrol edilmeliymiş. o yüzdün gittim. dr spiral de hiçbir sorun yok o ara kanama yumurta çatlamıştır ondandır bu ağrıların da adet ağrısıdır dedi. ama betayı görünce o da işkillendi. zaten kesinlikle ikisi farklı oluyor. günün geçse bile bir belirti olmalı. bu ay ben de ilk hamileliğimde ki belirtiler de mevcut. afedersin göğüs hassasiyeti, batmalar, hafif bulantı..

ewt arkadaşlar beta değerim düşüp normale dönmüş hamile değilmişim. hiç hazır değildim. hem çalışıyorum hem 2,5 yaşında bir oğlum var ömrü uzun olsun inş..
saçlarımı boyamıştım, spiralim vardı. yani değişik bir gebelik olacaktı. Rabbim isteyen, kucağı boş olana , zamanı geldiğinde de bana nasip etsin in sağlıkla..

ohh çok sevindim Allah uzun ömürler versin inş. onun ki kaymış olabilir belki.. benim spiral de hiçbir sorunda yok. doktor da şaşırdı baya. artık bugün biraz daha netleşebilir kan verdim yine hayırlısı inş.

aslında ben de en çok ondan korkuyorum Rabbime emanet varsa sağlıkla doğsun inş. tabi sizin içinde aynı dilekelrim geçerli..

üzüldüm :KK43: demek ki kısmeti yokmuş bu dünya da melek olmuş yavrum.. bakalım ben ne yaşayacağım..

ben de merak içerisindeyim. kan verdim yine bugün ve adet kanamam yok hala. bakalım sonuç nasıl olacak. yazarım mutlaka.. sonu gelmeyen yazılara üzülüyorum çünkü.. belki aynı durumu yaşayan biri olursa ışık olur konum :KK66:

haklisin canim tutunamadan dustu 1 gun yasadim o mutlulugu diyim dusun istemesem bile ogrenince cok sevinmistim ama

Back