- Konu Sahibi Haloha2022
-
Oynamak istiyodur belki benim kızım beş aylık olacak gece çok geç uyuyor oynamak istiyor ne yapsam uyumuyo mecbur atıb tutub oynatiyorum yorulunca uyuyoKızlar herkese merhababenim oğlum şuan 12 aylık 1 haftadır. Ve 11. Ayın son haftasıyla beraber yaklaşık 2 haftadır çocuğumda uyku düzensizliği,sürekli ağlama hali,gidip gelen iştah ve agizindan yemek çıkarma,gece uyanıp ayakta sallanarak uyuma ve gece uykusu sadece 7 saat. Gundu neredeyse hep ağlıyor ve sürekli kucakta hatta sürekli kucakta zıplama hareketi istiyor. Oyuncaklarını fırlatıyor Bu problemi neden yapar sizde de böyle oldu mu ? Yardım edin lütfen
Oyun da değil aslında çünkü onu da denedim sadece agliyo özellikle de gece uykusunda. Süt isitiyorum veriyorum içmiyor kendini kasarak ve atarak ağlıyorOynamak istiyodur belki benim kızım beş aylık olacak gece çok geç uyuyor oynamak istiyor ne yapsam uyumuyo mecbur atıb tutub oynatiyorum yorulunca uyuyo
Aslında bize doktorumuz inek sütü ve normal gıda yediği için (beni uzun süredir emmiyor) probiyotik verdi 2 günde 1 sütünün içine koyuyorum acaba o mu yapiyor çünkü çocuk özellikle de gece uykusunda. Süt isitiyorum veriyorum içmiyor kendini kasarak ve atarak ağlıyorKucakta ziplatilmayi uykuya devam edebilmek icin, sakinlesmek icin istiyorsa karni agriyordur. 1 yas asisindan sonra basladiysa bu durum, asi bagirsak florasini bozmustur. Asidan once basladiysa ve emziriyorsaniz yedikleriniz dokunuyor olabilir, soguga maruz kaliyor olabilir, siz kendinizi soguktan koruyamiyor olabilirsiniz, antibiyotik, anestezi, ilac aldiysa onlar da bagirsakta tahribat yapabilir.
Bı yerimi agriyo acba. Korkus ola bilirmi?Oyun da değil aslında çünkü onu da denedim sadece agliyo özellikle de gece uykusunda. Süt isitiyorum veriyorum içmiyor kendini kasarak ve atarak ağlıyor
Kakasi vs normal hani usutmus olsa ordan anlaşılır diye düşündum kusma vs de yok benim de aklıma korkmuş olabileceği geliyo ama gün içinde de çok huysuz. Acaba dış mi cikaricak onu da anlamadım ki.Bı yerimi agriyo acba. Korkus ola bilirmi?
Dişi cikmamismi daha, benim bebekler tam bir yasind acikariyo dışı. Bebek büyütmek kolay diyil benimde bebek bu gece beste uyudu uykusuz kalmadan ayakda bayiliyorumKakasi vs normal hani usutmus olsa ordan anlaşılır diye düşündum kusma vs de yok benim de aklıma korkmuş olabileceği geliyo ama gün içinde de çok huysuz. Acaba dış mi cikaricak onu da anlamadım ki.Yersin anlamsız aglayislari ve sürekli kucakta olma isteği var inan geceleri sürekli ayakta sallanarak uyumak istiyor ve sürekli sallanmak istiyor 1 yaş sendromu dediler yakınlarım ama böyle mi olur bilemedim
Probiyotik bebegin durumuna uygun degilse ondan kaynaklaniyor olabilir. Bir de probiyotik urunler sirf bakteriden olusmuyor, yardimci bir cok katki olabiliyor icinde. Icindekileri bir okuyun bakalim, belki onlardan biri dokunuyor yavruyaAslında bize doktorumuz inek sütü ve normal gıda yediği için (beni uzun süredir emmiyor) probiyotik verdi 2 günde 1 sütünün içine koyuyorum acaba o mu yapiyor çünkü çocuk özellikle de gece uykusunda. Süt isitiyorum veriyorum içmiyor kendini kasarak ve atarak ağlıyor
Çıktı şuan 4 on disi var acaba yanlardan mi cikariyo dedim ama herhangi bi belirtisi de yok ki anlamadımDişi cikmamismi daha, benim bebekler tam bir yasind acikariyo dışı. Bebek büyütmek kolay diyil benimde bebek bu gece beste uyudu uykusuz kalmadan ayakda bayiliyorum
Yanlardan çıkınca çok huysuz olmaz belkide korkmustur bebekÇıktı şuan 4 on disi var acaba yanlardan mi cikariyo dedim ama herhangi bi belirtisi de yok ki anlamadım
Biraz kabarıklık var ama umarım öyledir ya. Suan saat 6 57 ve saat 3 40 tan beri çocuğu ayağımda sallıyorum.Azı dişlerini kontrol edin ön yanlarda geliyor olabilir. Genel halinde hastalık yoksa bizde sizinkisi gibi şikayetlerin peşinden diş patlıyor. Aynı yaştalar.
Daha bugun arkadasim yazdi benzer bisey. Sonra HARIKA HAFTALAR kitabindan baktik. 55. Hafta (tam sizin dediginiz donem oluyor) civari yeni bi atak haftasi :))) cocuga yeni programlar yukleniyor o yuzden huysuzlaniyor kuzu aklinizda olsun. Bir sorunu yok aslinda. Mesela eger bilmiyor olsaydim (biz de 19. Haftayi yeni atlattik) panik yapardim. Anneme okuyorum belirtileri ‘aaa aynisi’ diyor:) oncesinde nesi var bu cocugun kesin hasta acaba sutun mu az geliyor artik doktoru bi arasana vs deyip durdu 3-5 saat icersinde. Cocugu uyutunca yanima oturtup okudum. Aydinlandi kadin:) komsunun torununun da boyle donemleri oluyormus ‘onlar da mi atak’ dedi. Haftalarib oldugu tabloyu foto cekip gonderdim onlar da sasirdi:)Kızlar herkese merhababenim oğlum şuan 12 aylık 1 haftadır. Ve 11. Ayın son haftasıyla beraber yaklaşık 2 haftadır çocuğumda uyku düzensizliği,sürekli ağlama hali,gidip gelen iştah ve agizindan yemek çıkarma,gece uyanıp ayakta sallanarak uyuma ve gece uykusu sadece 7 saat. Gundu neredeyse hep ağlıyor ve sürekli kucakta hatta sürekli kucakta zıplama hareketi istiyor. Oyuncaklarını fırlatıyor Bu problemi neden yapar sizde de böyle oldu mu ? Yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?