Ben sizin sac bolumunde birkac fotonuzu gordum, hem acik hem koyu modeller de size yakismisti. Bosuna telaslaniyorsunuz:) Bence sizin bu durumunuz gecici. Zaman gectikce saclariniza odaklanmaniz da gececek.
Ben de birseyleri kafama takinca muhakkak yapiyorum, dogru da olsa yanlis da olsa. Saclarimi bir cesaret kendim kesmistim, ve siyah renkte kurtulmak icin baya cabaladim, sac acici filan kullandim. Sonra yine boyadim. Tekrar boyamayi dusundum, bir kac kere yeltendim ama artik yiprandiklari icin kendimi o an frenledim. Zamanla da unuttum, saclarimi dinlendiriyorum..Ve eskisi gibi aklima gelmiyor artik.
Bence saclariniz size yakisiyor. Gunesten teniniz bronzlasirken saclarinizin rengi de acilacaktir zaten.
bir de ev işleri yapmaktan nefret ediyorum. oğlum ortalığı çok dağıtıyor. devamlı toplamaktan helak oldum. toplamasam ipin ucu kaçıyor. ev işi yapmak istemiyorum ama yapmak zorundayım çünkü beni rahatsız ediyor evin bu hali... bu durumlar beni bunalıma sokmuş olabilir mi acaba? ne yapmalıyım?
keşke bir evladımız olsada ortalığı dağıtsa..elinizde olanın kıymetini bilin empati kurun biraz..bence sizin sorununuz saçlarınız değil kendiniz psikolojiniz dağınık ne kadar evi toplarsanız toplayın sizin kendi dağınıklığınız değişmiyor değilmi
hayır canım ruh hastası değilsin tabiki de opuyorumnanaktan
senin durumun evde sıkılmaktan bunalmaktan oluşan bir obsesif kompulsif bozukluk,yani takıntı. ona benzettim ben. herkes değişik birşeye takar sende saçlarına takmışsın.bende bu rahatsızlığı geçirdim ondan biliyorum. önemli bir rahatsızlık değil seninki şu an. ama dikkat et ilerlemesin devamlı meşguliyetler bulmaya çalış kendine, çok rahatsız hissedersende bir uzmanla görüşürsün
sağlıklı günler dilerim kaydirigubbakcemile5
evet aslında obsesif bozukluk tanısı koyulmuştu bana daha önce. ilaç kullandım. şimdi bırakma aşamasındayım ilacı ama uzun zamandır doktora gitmedim. ben ilacı tamamen bırakıp terapi yoluyla çözmek istiyorum işi. ama galiba doktora yine gitmem gerekecek.
herkese çok teşekkürler kızlar...