• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACABA NORMAL Mİ ?

ironi ile alakası yok oldukça doğal ve içten bir teşekkür dü
Ben teşekkür ederim :)

Dediğim gibi, önyargılı olma.
Daha önce denedin, yanıldın.
Bi daha dene, bi daha yanıl.

Sonucunun ne olacağını bilemezsin, belki de kaderindedir.

Ben teşekkür ederim :)

Dediğim gibi, önyargılı olma.
Daha önce denedin, yanıldın.
Bi daha dene, bi daha yanıl.

Sonucunun ne olacağını bilemezsin, belki de kaderindedir.
hayatıma giren saçma sapan insanlar yüzünden neyin iyi neyin kötü olduğunu şaşırdım valla bencede haklısın denemeye değer

merhaba bayanlar size bir şey danışacağım

yaşım 30 uzun zamandır hayatıma hep abuk subuk ilgisiz adamlar girdi saçma sapan neyse
2 ay önce bizim bayiilerden biri ile arkadaş oldum faceden sonra bir süre naber nasılsın gibi konuştuk numaramı istedi vermedim 20 gün sonra falan tekrar istedi verdim çünkü çok iyi arkadaş olduk

ve bana duygularını açıkladı beni bayaa bir uzaktan takip etmiş çalıştığım yerin yakınına gelip kıyafetlerimi tarif etti hep yanımdakileri falan benimle konuşmak istemiş ama bir türlü cesaret edememiş yani tarif olayı olmasa inanmam hadi ya oradan falan derim.
şimdi ise o kendini baya bir kaptırdı evlilik planları yapıyor sürekli arıyor (rahatsız edici boyutta değil)

beni sevdiğini falan söylüyor ilgili alakalı biri ailesine bile benden bahsetmiş annesi gelinimle konuşacağım falan diyormuş
ben ise şaşkınım şuan yakışıklı biri bence ,hayatıma hep abuk subuk insanlar girdiği için midir bilemem fakat
ben tam olarak bu davranışlar normal midir bilemedim acayip duygular içerisindeyim nasıl bir yol izlemeliyim
ilişkiler genelde böylemi olur.
(mesela eski erkek arkadaşım 2-3-4 günde 1 defa arardı 2 yıl falan sürdü böyle )
Bana güzel olacak gibi geldi
Hadi hayırlısı, inşallah mutlu olursunuz

Back