Haklisin karisik olmus kendimi anlatma konusunda pek basarili degilim bi taraftan cocukla ilgilenip bi taraftan yazmak zor oldu tabi kusura bakmakafanin karisik oldugu cok dogru. yazi da ayni kafan gibi olmus cunku, karmakarisik.
neredeyse hicbirsey anlamadim.
paragraf koysaydin bari. zamanlar karismis, ne zaman olmus, kim kime ne demis, evlenmeden once mi olmus evlendikten sonra mi, olaylar kisiler zamanlar hersey birbirine girmis.
benim de kafam karisti.
Haklisin karisik olmus kendimi anlatma konusunda pek basarili degilim bi taraftan cocukla ilgilenip bi taraftan yazmak zor oldu tabi kusura bakma
Umarim basaririm hala delirmedigime sasiyorumestafurullah, ne kusuru ya..keske duzgun bir sekilde anlatabilseydin de, bir sekilde anlayip yardimci olmaya, destek olmaya calissaydik biz de. o acidan dedim..
kafani bir sekilde toparlarsin umarim.. toparlayabilirsen, herseye cok daha objektif, net, kararli bakabilirsin..
Yanlis anlasilma olmasin esimden onceki platonik askimla gorusurken 17 18 yasindayim esimle nisanlandigim zaman 22 yasindaydim esim le beraberken hicbir erkege bakmadim aklimdan bile gecirmedim herseyi kocamla yasadim benSakin çocuk yapma diyecektim ama yapmissin..
Sen her seye bile bile lades demissin..
Insan yaptigi hatalari maalesef ki zamanla cekiyor, bu yüzden acima duygunu falanini filanini katmadan atacaktin nisani.
Hayatiniz duzelir mi bilmem ama insallah duzelir diye temennide bulunabilirim..
Benim tek istedigim de bu sagol cok sagolSakin çocuk yapma diyecektim ama yapmissin..
Sen her seye bile bile lades demissin..
Insan yaptigi hatalari maalesef ki zamanla cekiyor, bu yüzden acima duygunu falanini filanini katmadan atacaktin nisani.
Hayatiniz duzelir mi bilmem ama insallah duzelir diye temennide bulunabilirim..
Benim tek istedigim de bu sagol cok sagol