Allah'ın sag salim kucana almak nasip eder inşllh canm benim de 7 gün var regalime hiç bir belirtim yok geçen ay öok oldu bel ve kasık ağrım çok ümütlenmiltim boş çıktı şimdi takmamays çalışıyorum bakalm hayırlı artk inşllh vardr bebişBen yeni ogrendim hamile oldugumu minigim6 haftalik olmus hiccc bir belirtim olmadi ayni adet olcakmisim gibi goguzlerim acidi adet gunumde hafifledi hatta gecn ayda gunum gecmisti ihtimal vermedim kandil gunu dayanamayip test yaptim ve cift cizgiyi gordum cumartesidr kan tahliliyle emin oldum rabbime hamd olsun 2 sene sonunda nasip etti
Benim esimin sperm sayiyisi cok dusuktu bize asilama yada tup bebekle anca olur dediler esim ilac kullaniyodu iki ay daha vardi ilac tedavisi ama rabbim bizi doktorlarin eline birakmadi bizde oyle diyince doktorlar takmayi birakmistim artik rabbim buyuk iste isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallahAllah'ın sag salim kucana almak nasip eder inşllh canm benim de 7 gün var regalime hiç bir belirtim yok geçen ay öok oldu bel ve kasık ağrım çok ümütlenmiltim boş çıktı şimdi takmamays çalışıyorum bakalm hayırlı artk inşllh vardr bebiş
Allahm nasip edince veriyo işte çok sevindim senin adına sorunsuz bi gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder inşllh cnmBenim esimin sperm sayiyisi cok dusuktu bize asilama yada tup bebekle anca olur dediler esim ilac kullaniyodu iki ay daha vardi ilac tedavisi ama rabbim bizi doktorlarin eline birakmadi bizde oyle diyince doktorlar takmayi birakmistim artik rabbim buyuk iste isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah
Gerçekten her insanda ayrı bi tepki veriyo gebelik gözn Aydın cnm allhm isteyen herkese versin inşllh teşekür ederim paylaştığın içinCanım benim bacak ve bel ağrılarım olmuştu ve de kasık ağrısı. Ha regl oldum ha olacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ya bir gece resmen popom bile ağrımıştı. Onun dışında göğüs uçlarım çok acımıştı. Sanki uçları jiletle kesmişsin gibi.
Amin canim... Doktor esini ne ilaci verdi ilacin ismi ne canim yardimci olursan sevinirimBenim esimin sperm sayiyisi cok dusuktu bize asilama yada tup bebekle anca olur dediler esim ilac kullaniyodu iki ay daha vardi ilac tedavisi ama rabbim bizi doktorlarin eline birakmadi bizde oyle diyince doktorlar takmayi birakmistim artik rabbim buyuk iste isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah
İnşallh vardır hepimiz umula bekliyoruz bakalım hayırlısıHamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyo sanrm rabbim herkese nasip etsin bende de var gögüs ağrısı kasılma felan ama daha bilmiyorum olup olmadığını
Aynen bencede :))başlığa cevap veriyorum
şu spermlere bi türlü yumurtanın yerini öğretemediğimiz için hamile kalamıyorum
Kusura bakma yeni gordum klomen verdi esime 4 ay kullandi sonunda hamile kaldim ama sprem sayisi anca 5 milyona ulasmisti hamile kaldigim ay bu degerlerle seni kadin bolumune yollarsam direk tup bebek yaparlar demisti ama rabbim doktorlarin eline birakmadi biziAmin canim... Doktor esini ne ilaci verdi ilacin ismi ne canim yardimci olursan sevinirim
Sağol canım benim. Her gün dua ediyorum buradaki isteyen herkese. İnşallah hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize :)Gerçekten her insanda ayrı bi tepki veriyo gebelik gözn Aydın cnm allhm isteyen herkese versin inşllh teşekür ederim paylaştığın için
Gecen ay ileri hizli % 62 idi ozaman kalmisim iste bu ay dusmusdu gene ileri hizli sprem sayisihız ne kadardı, 5 milyonla hamile kalabilmişsin ne güzel
Amin inşallh csnımSağol canım benim. Her gün dua ediyorum buradaki isteyen herkese. İnşallah hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?