• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba neden gebe kalamıyoruz

Ben yeni ogrendim hamile oldugumu minigim6 haftalik olmus hiccc bir belirtim olmadi ayni adet olcakmisim gibi goguzlerim acidi adet gunumde hafifledi hatta gecn ayda gunum gecmisti ihtimal vermedim kandil gunu dayanamayip test yaptim ve cift cizgiyi gordum cumartesidr kan tahliliyle emin oldum rabbime hamd olsun 2 sene sonunda nasip etti

Ben yeni ogrendim hamile oldugumu minigim6 haftalik olmus hiccc bir belirtim olmadi ayni adet olcakmisim gibi goguzlerim acidi adet gunumde hafifledi hatta gecn ayda gunum gecmisti ihtimal vermedim kandil gunu dayanamayip test yaptim ve cift cizgiyi gordum cumartesidr kan tahliliyle emin oldum rabbime hamd olsun 2 sene sonunda nasip etti
Allah'ın sag salim kucana almak nasip eder inşllh canm benim de 7 gün var regalime hiç bir belirtim yok geçen ay öok oldu bel ve kasık ağrım çok ümütlenmiltim boş çıktı şimdi takmamays çalışıyorum bakalm hayırlı artk inşllh vardr bebiş

Allah'ın sag salim kucana almak nasip eder inşllh canm benim de 7 gün var regalime hiç bir belirtim yok geçen ay öok oldu bel ve kasık ağrım çok ümütlenmiltim boş çıktı şimdi takmamays çalışıyorum bakalm hayırlı artk inşllh vardr bebiş
Benim esimin sperm sayiyisi cok dusuktu bize asilama yada tup bebekle anca olur dediler esim ilac kullaniyodu iki ay daha vardi ilac tedavisi ama rabbim bizi doktorlarin eline birakmadi bizde oyle diyince doktorlar takmayi birakmistim artik rabbim buyuk iste isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah

Canım benim bacak ve bel ağrılarım olmuştu ve de kasık ağrısı. Ha regl oldum ha olacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ya bir gece resmen popom bile ağrımıştı. Onun dışında göğüs uçlarım çok acımıştı. Sanki uçları jiletle kesmişsin gibi.

Benim esimin sperm sayiyisi cok dusuktu bize asilama yada tup bebekle anca olur dediler esim ilac kullaniyodu iki ay daha vardi ilac tedavisi ama rabbim bizi doktorlarin eline birakmadi bizde oyle diyince doktorlar takmayi birakmistim artik rabbim buyuk iste isteyen herkese en yakin zamanda nasip etsin insallah
Allahm nasip edince veriyo işte çok sevindim senin adına sorunsuz bi gebelik sağlıklı bir bebek nasip eder inşllh cnm

Canım benim bacak ve bel ağrılarım olmuştu ve de kasık ağrısı. Ha regl oldum ha olacağım derken hamile olduğumu öğrendim. Ya bir gece resmen popom bile ağrımıştı. Onun dışında göğüs uçlarım çok acımıştı. Sanki uçları jiletle kesmişsin gibi.
Gerçekten her insanda ayrı bi tepki veriyo gebelik gözn Aydın cnm allhm isteyen herkese versin inşllh teşekür ederim paylaştığın için

Amin canim... Doktor esini ne ilaci verdi ilacin ismi ne canim yardimci olursan sevinirim

Benımde gebelik suphem var ama gecen ay 2 defa reglı oldum aralık 1 ve 14 unde,bu ay hala regli olamadım acaba gecen ay 2 defa olmasındanmı yoksa bebişmi anlayamadım, inşallh bebiştir ne zamn test yapmalıyım?
İki defa regli olunca gecen ay bu ayki ovulasyonuda hesaplayamadım

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyo sanrm rabbim herkese nasip etsin bende de var gögüs ağrısı kasılma felan ama daha bilmiyorum olup olmadığını

Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyo sanrm rabbim herkese nasip etsin bende de var gögüs ağrısı kasılma felan ama daha bilmiyorum olup olmadığını
İnşallh vardır hepimiz umula bekliyoruz bakalım hayırlısı

Amin canim... Doktor esini ne ilaci verdi ilacin ismi ne canim yardimci olursan sevinirim
Kusura bakma yeni gordum klomen verdi esime 4 ay kullandi sonunda hamile kaldim ama sprem sayisi anca 5 milyona ulasmisti hamile kaldigim ay bu degerlerle seni kadin bolumune yollarsam direk tup bebek yaparlar demisti ama rabbim doktorlarin eline birakmadi bizi

hız ne kadardı, 5 milyonla hamile kalabilmişsin ne güzel

Gerçekten her insanda ayrı bi tepki veriyo gebelik gözn Aydın cnm allhm isteyen herkese versin inşllh teşekür ederim paylaştığın için
Sağol canım benim. Her gün dua ediyorum buradaki isteyen herkese. İnşallah hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz bebişlerinize :)

Canim benimki belli olunca yazarim demistim belirtileri en basindan anlatayim bendeki degisiklikleri :) benim solda bir yumurtam vardi buyume asamasinda hafif agrilar oldu ama catladiktan sonra hic agri olmadi ilk defa bu ay kasik agrim olmadi ve oh ne rahatmis dedim ama gogus ucu sizisi basladi bu kez :KK66:) bata bir hafta on gun kadar kala adet olacakmis gibi karin agrisi basladi ara ara ve rahmin oldugu kisimda yani orta alt karinda hafif hafif batmalar basladi bir hafta kala yumurtlama gunu gibi akintim oldu suanda alt karinda kramp gibi agrilarim var ara ara, ayrica iilginctir mesela yumurtaya alerjim vardi bu ay yedim hicbir reaksiyon olmadi alakasi var mi bilmiyorum ama benim dikkatimi cekmisti, sute de alerjim var normalde onu da deneyecegim bakalim :))ayrica her sabah erkenden uyanir oldum bunu bir baska hamileden de duymustum, cok uzun oldu farkindayim ama yardimci olur belki diye yazmak istedim.. aslinda hissediyorsunuz ben basindan beri hissettim :) rabbim isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle

Back