- 16 Ocak 2013
- 3.940
- 10.152
-
- Konu Sahibi GunesinKizi35
yerleşme kanaması ise idrarda hemen belli olmaz biraz daha zaman geçmesi.gerekir ama kanda belli olur. Hep yazıyorum size de yazarim daha bu aşamada mide bulantısı kusma falan olmaz. Kusmanin falan olması için hcg nin tavan yapması lazım.Kızlar selam
Bir arkadaşım için bu topici açıyorum . Arkadaşımın yaklaşık 10 gündür aşırı halsizlik, mide bulantısı, kusma şikayetleri var. Çok bebek istiyorlar fakat daha önce çok hayal kırıklığına uğradığı için emin olamadı. 10 gündür acaba mı diyordu. Hep frenledim onu bekle adetini bekleyelim şu olsun bu olsun diye. Fakat Cuma günü regl olması gerekiyordu ve olmadı 4 gün gecikti. Dün kesin regl olacam diye ortalıklarda geziniyordu. Ara ara kasık ağrıları ve batmaları varmış ve çok hafif pembesi-kahvemsi bir akıntısı var. Acaba yerleşme kanaması olabilir mi dedik. Bu akşam test alıp yapmayı planlıyor ama sorun şu HCG hormonu sabahları daha yüksek olduğu için testi illa sabah mı yapmalı. Dayanamam diyor. 4 günlük gecikmede gün içindeki idrarda sonuç alamazsak bi erken gebelik testi alsak işe yarar mı ?
Eveet mantıklı olabilir söyledim bi normal birde erken gebelik testi alacakmışiki tane alsın akşam yapsın içi rahat etmeyecekse sabah tekrar yapsın.
ben hamileliklerimde inanamayip 3- 4 test yapmisligim var üstelik adetime 4 gün kala.
akşam da pozitif çıkmıştı sabah ta.
sabah ıdrarı daha doğru ve belirgin çizgi verebilir.ama varsa akşamda olsa çıkar büyük ihtimal.
hayırlı olsun.gönlüne göre olsun umarım arkadaşınızın:)
teşekkür ederiz umarım hamiledir de teyze olurum çok bekledik bu bebişi :)Canım fark etmiyor ben ilk düşüğümde akşam ki testle öğrendim şimdiden hayırlı olsun inşallah hamiledir
yerleşme kanaması ise idrarda hemen belli olmaz biraz daha zaman geçmesi.gerekir ama kanda belli olur. Hep yazıyorum size de yazarim daha bu aşamada mide bulantısı kusma falan olmaz. Kusmanin falan olması için hcg nin tavan yapması lazım.
10 mu sadece 10 ( yazıyla : on ) mu ?Eveet mantıklı olabilir söyledim bi normal birde erken gebelik testi alacakmışteşekür ederiz
teşekkür ederiz umarım hamiledir de teyze olurum çok bekledik bu bebişi :)
Şu an çok yoğun bir dönemde olduğumuz için bazen geç saatlere kadar çalışıyoruz haliyle de hamilelik testi yaptırmaya vakti olmuyor. Birde evet belki haklısınız ama bünyesel bir fark olduğunu da düşünüyoruz. Çünkü bizim 15+4 de olan başka bir arkadaşımız daha var hamileliğini sırf mide bulantısı ve kusma ile anlamıştı daha regl tarihini beklemeden gidip kan testi vermişti o zamanlar HCGsi hiç unutmuyorum 10 civarı çıkmıştı iki gün sonra tekrar yükseldiğini gördük ve hamile olduğunu öyle öğrenmişti. Belki tamamen tesadüftü ama böyle bir örnek olunca acaba mı diyoruz
10 mu sadece 10 ( yazıyla : on ) mu ?
Canım limonla gebelik testide doğru sonuç veriyormuş deneyebilir.
Eğersen gebe deyilsen önce sen dene senin sonucuna göre oda denesin
İdrara yarım limon sıkıyosun tortular çökerse hamile ben daha yeni yaptım kenarlarında tortular varO Nasıl oluyor canm
bilime karşı durmussunuz. Tesadüfle bence bulantı. hamilelik hormonları artmadan başlamadığı gibi en yüksek olduğu 10. Hafta civarı tavan yapar bulantı. IyyyYok 10 küsurda ben o küsuru hatırlamıyorum
İdrara yarım limon sıkıyosun tortular çökerse hamile ben daha yeni yaptım kenarlarında tortular var
Adet olmuş doktora gidiyormuydu arkadaşınsanırım hamile değil hem gebelik tsti yaptı hemde kanamasının rengi gelmeye başladı üzüntüden ağla ağla helak olduHala bi ihtimal olabilir mi ki diyor ama kanaması geldiği için hiç olacağını sanmadığımı söyledim öyle bi ihtimalin çok üzgün durumda şuan
Adet olmuş doktora gidiyormuydu arkadaşın
Canım pkolu çok hamile kalanlar var arkadaşında isterse üye olsun kk ye pkolulara danışsın doktorunu aksatmasın gerekirse doktorunu değiştirsin kendisini üzerse oda olumsuz etkilerevet gidiyor eşinde bir problem yok aslında onda da yok sayılır sadece PKO su var. Bu da hamile kalmasını biraz zorlaştırıyor. Ama bu ay çok umutluydu. Ne yalan söyleyeyim bende umutluydum o koskoca çizgiyi tek başına görünce yıkıldı resmen
Canım pkolu çok hamile kalanlar var arkadaşında isterse üye olsun kk ye pkolulara danışsın doktorunu aksatmasın gerekirse doktorunu değiştirsin kendisini üzerse oda olumsuz etkiler
Devamlı herşeyi seninle halledemez ya kendini üzmesin olurYok doktoru çok iyidir bende de PKO var aynı uzmana gidiyoruz zaten. Ben üye olunca o gerek duymuyor heralde. Çok yakın arkadaşım yediğimiz içtiğimiiz ayrı gitmeyince her işini benden halledebiliyor. Ben ona söylüyorum Rabbim herşeyi en uygun zamanda verir çok takıyosun diyorum ama umudu kırılınca insanın ister istemez üzülüyor
Devamlı herşeyi seninle halledemez ya kendini üzmesin olur
Hiçbirşey olmaz 20 yıl bekleyip hamile olduğunj öğrenenler var..Strese girmesinOnun bu hali beni de korkutuyor ilerde çocuk sahibi olmak istersem olmam mı diye