• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acaba lösemi mi oldum diye düşünmüyo değilim :(

gldnglnck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
351
62
38
merhabalar 25 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim asker ve doğuda yaşıyoruz ailemden bu zamana kadar hiç ayrılmadım evlenip direk buraya geldik haliyle gurbet ve yalnızlık çok zor oldu . En ufak şeyleri kafaya takıp için içini yiyen düşünüp duran neden böyle şöyle diyen biriyimdir kötü bişey ama elimde değil . Her neyse çok uzatmıcam gurbet kimsenin olmaması her gün eşimi işe Allah korusun bişey olursa bişey yaparlarsa diye düşünmekten kafamda ceviz büyüklüğünde boşluklar oluştu avuç avuç saçlarım dökülüyo :( yıllar önce yine böyle olmuştum saç kırandı fakat şimdi daha başka gibi :( lösemimi oldum ki diye düşünür oldum eşim doktora gidelim diyo fakat korkudan kötü bişey çıkacak diye gidemiyorum :( ben napıcam bi akıl verin çok uzattım k.bakmayın

ne kadar da evhamlısın canım benim
kötü şeyler düşünerek kendini hasta edersin tabii
allah sana bu ömrü hep olumsuz düşünüp kendini üzmen için vermedi
silkelen kendine gel, doktora git, ilaçlarını kullan
herşeyden önemlisi pozitif düşünki öyle olsun

Son düzenleme:
ne kadar da evhamlısın canım benim
kötü şeyler düşünerek kendini hasta edersin tabii
allah sana bu ömrü hep olumsuz düşünüp kendini üzmen için vermedi
silkelen kendine gel, doktora git, ilaçlarını kullan
herşeyden önemlisi pozitif düşünki öyle olsun

cok sağol canım öyle yapacam tamam

merhabalar 25 yaşındayım 3 aylık evliyim eşim asker ve doğuda yaşıyoruz ailemden bu zamana kadar hiç ayrılmadım evlenip direk buraya geldik haliyle gurbet ve yalnızlık çok zor oldu . En ufak şeyleri kafaya takıp için içini yiyen düşünüp duran neden böyle şöyle diyen biriyimdir kötü bişey ama elimde değil . Her neyse çok uzatmıcam gurbet kimsenin olmaması her gün eşimi işe Allah korusun bişey olursa bişey yaparlarsa diye düşünmekten kafamda ceviz büyüklüğünde boşluklar oluştu avuç avuç saçlarım dökülüyo :( yıllar önce yine böyle olmuştum saç kırandı fakat şimdi daha başka gibi :( lösemimi oldum ki diye düşünür oldum eşim doktora gidelim diyo fakat korkudan kötü bişey çıkacak diye gidemiyorum :( ben napıcam bi akıl verin çok uzattım k.bakmayın

canım lösemili hastalarda saç dökülmesinin sebebi yanlış bilmiyosam kemoterapi yüzünden strestendir senin takma kafana böyle şeylerı en azından gıt sağlık ocağına ne gerekıyosa soyler sana gecmiş olsun:16:

canım lösemili hastalarda saç dökülmesinin sebebi yanlış bilmiyosam kemoterapi yüzünden strestendir senin takma kafana böyle şeylerı en azından gıt sağlık ocağına ne gerekıyosa soyler sana gecmiş olsun:16:

teşekkür ederim canım öyle yapıcam sağolasın

umarım doktora gitmiş ve sağlıklı olduğunuzu öğenmişsinizdir, kaygılarınız sizi hasta edecek kadar çoksa bence psikologtan yardım almalısnız

Kanserli hastalarda saç dökülmesinin nedeni kemoterapidir. Allah korusun. Öyle kötü seyler dusunmeyin ve iciniz rahat etsin diye bir doktora görünün

Back