• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba kalbim de bir problem mi var,aynı sorunu yaşayan var mı ?

minnotar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
175
1
96
36
Kocaeli
merhaba bayanlar birşey danışıcaktım bir süredir yaklaşık1-2 aydan beri kalbimde bir rahatsızlık seziyorum göğsüme bazen sağ göğsümede oluyor bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor bir süre sonra geçiyor bazen ağrı sol göğsümde ve sırtımda (kürek kemiğimin orda) kitlesel bir ağrı gibi gözüküyor.Çok çabuk yoruluyorum 1 kat merdiven çıksam kalbim çıkacakmış gibi hızla atmaya başlıyor nefes almakta güçlük çekiyorum fakat bu oturduğum yerde de olabiliyor bi an sanki göğsümden yukarı doğru bir hareketlenme oluyor ve ani bir şekilde istem dışı öksürüyorum sanki orda bişey varmışta onu dışarı atmaya çalışır gibi.Ailem de kalp rahatsızlığı bulunan yok.Aynı sorunu yaşayan yada bilgisi olan var mı?Fikirleriniz söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

canım benim eşimde buna benzer sorunlar vardı kalbinde ciddi sorun çıktı fakat eşimde başka sorunlarda vardı tetikledi kalbi
bence ihmal etme basit kas ağrıları da ola bileceği gibi
gerçekten kalbinde ciddi sorunda olabilir bunu anlamak için
hastaneye gidip muayne olmalısın
kalp bu ihmale gelmez

Hiç ihmale gelmez direk doktora görünmelisin anlattıkların ciddi bişey olaiblir.. bende ağrı yok ama bazen durduk yere çok hızlı atıyor kalbim titriyomuş gibi hissediyorm ama bi sorun çıkmadı.

merhaba aynı şeyler bendede oluyordu,bende romatizma çıktı romatizma kalbe vuruyormuş kalp kapakçıklarına zarar veriyormuş ondan ağrı bıçak saplanması gibi oluyormuş iğne vurunuyorum penadur,bence bir an önce doktora görünmelisin ihmale gelmez.

sağlık işi buralarda danışmakla olmaz.arkadaşım tez elden yapacağın doktora gidip tetkiklerini yaptırmak.kalp işi şakaya gelmez.insanı küt diye götürüverir allah korusun.şuan burda yazmakla geçireceğin boş vakti doktorda geçirmen daha menfaatine olur.geçmiş olsun.

hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için o kadar çok sağlık sorunu yaşadım ki artık dr a gitmek istemiyorum bazen önemsemiyorum ama tekrarlıyor haklısınız bir an önce dr a görünsem iyi olucak tekrardan teşekkür ederim

kalp ağrıları bıçak saplanması tarzında olmaz
sıkıştırıcı,bastırıcı olur
ama yine de 1 kat merdiven çıkarken bile yorulmanız
normal değil
bir doktora görünmeniz ii olur

merhaba bayanlar birşey danışıcaktım bir süredir yaklaşık1-2 aydan beri kalbimde bir rahatsızlık seziyorum göğsüme bazen sağ göğsümede oluyor bıçak saplanması gibi ağrılar giriyor bir süre sonra geçiyor bazen ağrı sol göğsümde ve sırtımda (kürek kemiğimin orda) kitlesel bir ağrı gibi gözüküyor.Çok çabuk yoruluyorum 1 kat merdiven çıksam kalbim çıkacakmış gibi hızla atmaya başlıyor nefes almakta güçlük çekiyorum fakat bu oturduğum yerde de olabiliyor bi an sanki göğsümden yukarı doğru bir hareketlenme oluyor ve ani bir şekilde istem dışı öksürüyorum sanki orda bişey varmışta onu dışarı atmaya çalışır gibi.Ailem de kalp rahatsızlığı bulunan yok.Aynı sorunu yaşayan yada bilgisi olan var mı?Fikirleriniz söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...

merhaba iyi günler size bir şey soracaktım göğsünüzden yukarıya doğru bi hareketlenme olduğunu belirtmişsiniz bunun nedeni tam olarak nedir öğrenebildiniz mi ?? bende de aynı sorun var ekg eko yaptırdım temiz çıktı ama rahatsız edici bir durum bilgilendirirseniz beni memnun olurum :)

Back