Acaba hastalk mdr? Yardm...:(

aynisi bende de var,duydugum her kelimeyi sayarim kac harfli diye,televizyonda görüdügüm yazilarin harflerini sayarim,bazen tam sayarken televizyonda o yazi gider,böyle sinirlenirim,cok fena oluyorum o zaman

bi süredir qiremiodum internete ...şimdi okudum bütün yorumLarınzı ve hepsini aLicam dikkate çoook saoLunn ...( insaLLah unuturum su qerizekaLı takıntıyııı(((

obsesif kompülsif bozukluk hastası olabilirsin.. bundan başka takıntıların da var mı? bu sayı saymaları yapmayınca rahatsız hissediyor musun? takıntıların seni hayatından bezdirdi mi, günlük aktivitelerini engelliyor mu? bir psikiyatra görünmeni öneririm sana en iyi o yardımcı olabilir çünkü

obsesif kompulsif( saplantı zorlantı bozukluğu).acil uzman yardımı almalısınız.bunu tek başına yenemezsiniz aksine daha da ilerleyecek başka takıntılar ortaya çıkacaktır.hatta önlem alınmazsa kendinize ve çevrenize ciddi zararlar vermeye başlayabilirsiniz.

eed cnm rahatsz oLuorum ...kendimde bi bosLuk hissediorum ...sanki o bana weriLmiş çook büyük bi sorumLuLuk qibi..yapmazsam
insanLar kendine werilen qörewi bile yapmaktan aciz die düşüncekler qibi qelio...her qün hiç atlamadan yaptıqım sey kitap okumaktı ama su an bıraktım onu bilee :bbo: çünkü qözum diqer sayfadaki bi paragrafa takılıo onu sayıyorum fLn eee tabi doqal olarak bu defa okuduqum yeri unutuorum fln derken bıraktım okumayı bile...

bu içinden sayma takıntısı bende de var cocukluğumdan beri birbirine benzeyen herşeyi yönleri olan herşyi mesela kare dört köşeya ben onu altı köşe sayıyorum çünkü iç kısımlarınıda sayıyorum bende takıntılımıyım acaba

hmm bi psikiyatra görünmen senin için iyi olur yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

bende de var buu ama ben işi ilerletmiş durumdayım. mesela bi şarkı sözü "iki gözüm anlamadım olanı" bunu hecelere ayırarak sayıyorum heceleri sayıyorum yani. çift biterse rahatlıyorum tek biterse şarkının devamını söylüyorum çift çıkarana kadar uğraşıorum sadece sarkı değil tabi herşeyi sayıyorum bazı şeyler ne kadar uğraşırsam uğraşayım çift çıkmıyo ve bu beni deliiii ediyoooo

allahtan tek çift gibi bi takıntım yok cnm buqun doktora qittm we okb dedi .ilaçsız tedawi olmaz mı dedm olmaz dedi hiç bulasmak istemodum bu ilaç isine ama napalım qirdik bikere....(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…