- Konu Sahibi yellowblack
aynisi bende de var,duydugum her kelimeyi sayarim kac harfli diye,televizyonda görüdügüm yazilarin harflerini sayarim,bazen tam sayarken televizyonda o yazi gider,böyle sinirlenirim,cok fena oluyorum o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
obsesif kompülsif bozukluk hastası olabilirsin.. bundan başka takıntıların da var mı? bu sayı saymaları yapmayınca rahatsız hissediyor musun? takıntıların seni hayatından bezdirdi mi, günlük aktivitelerini engelliyor mu? bir psikiyatra görünmeni öneririm sana en iyi o yardımcı olabilir çünkü
eed cnm rahatsz oLuorum ...kendimde bi bosLuk hissediorum ...sanki o bana weriLmiş çook büyük bi sorumLuLuk qibi..yapmazsam
insanLar kendine werilen qörewi bile yapmaktan aciz die düşüncekler qibi qelio...her qün hiç atlamadan yaptıqım sey kitap okumaktı ama su an bıraktım onu bilee :bbo: çünkü qözum diqer sayfadaki bi paragrafa takılıo onu sayıyorum fLn eee tabi doqal olarak bu defa okuduqum yeri unutuorum fln derken bıraktım okumayı bile...