acaba hamişmiyim

cnm benim dr bana engel olabileceğini söyledi
ben marta adet olamadım söktürücü verdi ilaçsız bu ay adet olacagım diye beklerken o da olmadı 1 ay d. k. hapı kullandım düzelir diye ama

kızlar bugün sağlık ocağına gittim birde orada test yaptırdım emin olmak için evett bende hamişim bir yıllık evliyim ve hayret ilk denememizde oldu çok şaşırdım doğrusu darısı isteyenlerin başına

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum adet günüme son on gün kala birden mide bulantısı kusma karnımda ve midemde gerilme başladı bugün 4 gün oldu halen bu durumdayım şimdi adetime 5 6 gün var sırtım belim ağrıyor yorgunum ne zaman uzansam uyuyorum herşeyin kokusundan tiksiniyorum ve yemek yiyemiyorum gögüslerimde bişi yok peki ben de hamile olabilirmiyim inş öleyimdir 1 yıldır istiyoruz.

kızlar bugün sağlık ocağına gittim birde orada test yaptırdım emin olmak için evett bende hamişim bir yıllık evliyim ve hayret ilk denememizde oldu çok şaşırdım doğrusu darısı isteyenlerin başına

canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

selam kızlar bende kaç aydır hüsrana uğruyorum bi kaç ay önce hafif renkli kahverengi bişir gelmişti tutunma kanaması sandım ama genede adet oldum sonra.
bu sefer adetim 4 gün geçti en son 11 nisan da oldum 15 mayısta olmam gerekiyodu gözğüslerim şiş ve sızlıyo karnımda şiş 2 haftadır çok acıkıyorum bacaklarım çok yoruluyor. ve vajinama sanki bişiler batıyo gibi hissediyorum umarım bu sefer hamişimdir 11 aydır korunmuyoruz ve 2,5 ay sonra 2 senelik evli olucam
bu arada hamiş arkadaşımı kutluyorum darısı bizlerin başına

X