acaba hamişmiyim

MAYE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
51
4
40
merhaba
adet dönemim 5 gün geçti ve test yaptım çift çizgi çıktı fakat ikincisi biraz silik oldu aradan iki gün geçti ve bir test daha uyguladım bundada ikinci çizgi biraz daha koyulaşmış bir şekildeydi sizce bu ne anlama geliyor içim içimi yiyor bilen birileri varsa lütfen yardımmm..!

bu artık senin de göbüşünde bi melek olduğu anlamına geliyo:)) tebriklerr..Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsinnn....ilk fırsatta kan testi yaptırmaya git :)

tebrikler hamilesin.ocak annesi olcaksın.2010 ocak anneleri topigine bekleriz..

Tebrik ederim cnm hamilesin :))))bir çok kişisin isteyip te bulamadı gı mucize seni bulmuş tebrikler:)))
benim dün adet günüm dü ama hala olmadım :KK43: sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum adetime 2 gün kala test yaptım ama çıkmadı ben kist tedavisi görüyordum şubat ayından bu yana adet olmadım henüz kafam karışık inş ben de hamişimdir ve 2010 ocak annelerine bende gelebilirim

hamilesin canım silikte olsa çift çizgiyi görmüşsün..hayırlı olsun.

kızlar sizce kistim yenilemişmidir çok karışık kafam ya rüyalarım da hep hamile oldugumu görüyorum rabbim inş hamileyimdir diye dua ediyorum ama kistim oluysa hadi diye de için den geçirmiyo değilim sizce benim durumum ne şimdi :KK43:((((((((((((((((((((((

X