acaba hamişmiyim

Kızlar ben 24 ocakta adet olmuştum 12 şubatta test yaptım negatif çıktı,
ama ben farklılıklar hissediyordum midem şişkinlik ve gaz vardı, iştahım biraz artmıştı ama test negatiif çıkınca dedim kısmet bidahaki aya , 17 sinde kahverengi lekelenme olunca adet olduğumu düşündüm ama kesildi , gidip tekrar test yaptım ve pozitif çıktı ... Mucize gibi ... Darısı en kısa zamanda sizlerin başına

NES77 mucize gibi bişi yaşamışsın ne kadar güzel allah bizlere de nasip etsin inşallah en kısa zamanda. Ben de ikinci bebişi bekliyorum inşallah gelir bu ay da gözüm yollarda kalmaz. Hadi öpüyorum seni allah tamamına erdirsin.:) Benim de 9 gün var ama çok sabırsızlanıyorum

Nes77 çok sevindim.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.Darısı hayırlısıyla başımıza..
Benim karnım da çatlatma iğnesinden sonra kocaman şişti.Hala şişkinliğim geçmedi.Bu gün adetimden sonra 28.günüm.Dün akşam kahverengi azıcık bir sıvı geldi.Adet görüyorum diye üzüldüm.Ama bugun devamı gelmedi.hala umudum var.Özellikle sizlerin yazılarını okudukça belki... diyorum.Benim sürekli midem bulanır.Kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardır.O yüzden şu an bilemiyorum.Akşamları mide bulantım var.Bir de birkaç gündür iştahım çok açık.
Çok merak ediyorum.Umarım hayırlısı ne ise o olur hepimiz için.
Sevgiler...

MERHABA BENİMDE ADETİM 23 ŞUBATTA OLMASI LAZIM NORMALDE 1 HAFTA ÖNCEDEN BELİRTİLER OLUYORDU BU AY BİŞEY YOK AŞIRI UYKUYA DÜŞKÜNLÜK VAR AĞIZ KURULUĞU GÖGÜS UCLARINDA KAHVERENGİLİK BAŞLADI VE ÇOK ACIYOR MİDEM BULANIYOR VE YANIYOR GAZIM VAR SOL TARAFIMDA SANKİ PIT PIT ATIYOR KARINDA HALSİZLİK VAR ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM ARTIK HAMİLE OLMAK İSTİYORUM senağlama

merhaba arkadaşalar siteye yeni üye oldum. Benimde iki günüm var ama bu ay yine umutlarım suya düşecek acayip belirtileri var. allah bütün bebek isteyenlere versin. Umarım en kısa zamanda sorunsuz bebeklerimizi alırız kucağımıza....

Kızlar ben 24 ocakta adet olmuştum 12 şubatta test yaptım negatif çıktı,
ama ben farklılıklar hissediyordum midem şişkinlik ve gaz vardı, iştahım biraz artmıştı ama test negatiif çıkınca dedim kısmet bidahaki aya , 17 sinde kahverengi lekelenme olunca adet olduğumu düşündüm ama kesildi , gidip tekrar test yaptım ve pozitif çıktı ... Mucize gibi ... Darısı en kısa zamanda sizlerin başına
tebrikler canım hayılrı olsun:ecrin_bebek:

MERHABA BENİMDE ADETİM 23 ŞUBATTA OLMASI LAZIM NORMALDE 1 HAFTA ÖNCEDEN BELİRTİLER OLUYORDU BU AY BİŞEY YOK AŞIRI UYKUYA DÜŞKÜNLÜK VAR AĞIZ KURULUĞU GÖGÜS UCLARINDA KAHVERENGİLİK BAŞLADI VE ÇOK ACIYOR MİDEM BULANIYOR VE YANIYOR GAZIM VAR SOL TARAFIMDA SANKİ PIT PIT ATIYOR KARINDA HALSİZLİK VAR ACABA HAMİLE OLABİLİRMİYİM ARTIK HAMİLE OLMAK İSTİYORUM senağlama
canım belirtilere takılma çok
hüsrana uğramamak için
çünkü bazen hepsi psikolojik olabiliyor

X