Acaba hamilemiyimm?

Depresiff polianna

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
395
165
23
31
Merhaba kızlar,
Reglim 1 gün gecikti. Acaba hamilemiyim sorusu geliyo aklıma. Normalde her ay günü gününe olurum. Hiç şaşmazdı.
1 hafta önce denize girdim acaba üşüttüğüm için mi gecikti.
Dün aksam hafif pembemsi bi leke vardı ama onun dısında hiç bişey olmadı. Göğüslerim aşırı hassaslastı kasıklarımda hafif ağrım oluyor arada bıçak saplanır gibi oluyor. Test için erken olduğunu düşünüyorum. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Bilemedim belkide ben kuruntu ediyorum ihtimal var mı sizce?

Bence bekle biraz daha. Bence adet gecikmesi dışında gebelik belirtisi yok ilk günlerde. Her ay yaşıyorum o belirtileri psikolojik falan da değil hani. Benim de reglim çok düzenlidir ama geçen ay iki gün çok hafif lekelenme gelince bende umutlanmıştım ama bir gün sonra söküldüm. Eğer sabredemiyorsanız da bir test yapın gitsin içiniz rahatlar en azından

Teşekkür ederimm cevabın için :)

presictör markasının testini yaptım test negatif kızlar...
Belki daha çok erken olabilir.Genelde adet gecikmesinden 4-5 gün sonra yapın test diyorlar ama. Bence bekleyip bir daha yaparsın.

Şuan benimde adetim gecikti ama hiç leke vs. birşey yok. çok hafif ara ara adet olucakmışım gibi ağrı oluyor o kadar merakla bekliyorum bende

Bendede ara ara ağrı oluyo ağzımın içinde tuhaf bi tat var sanırım adet olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…