acaba hamilemiyim??

dabbe23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
78
3
28
İstanbul
Kızlarr..yardımınıza ihtiyacım var..1.5 yıllık evliyim.eşimle artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz..bu ay ayın 6 sında adet oldum .adetimden 4 gün önce eşimle beraber olduk ben ilişkiden sonra ayaklarımı diktim havaya 20 dk kadar bekledim :) ilişkinin üstünden 4 gün sonra adet oldum ama kafamı karıştıran normalde 5 gün adet görüyorken bu ay 3 gün sürdü ilk gün normal di sonraki iki gün az bir kanamam oldu..şimdi ise kasıklarımda ara ara ağrı oluyo göğüs uçlarımda dokununca acıyo..hamile olma olasılığım nedir..cesaret edipte test alamıyorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum...

hakkında hayırlısı neyse o olsun. hamile misin değil misin bilemem bazı kişilerde üstüne görme olabiliyo ama geç döllenme olduysa zaten şuanda testlerde çıkmaz. sadece biraz bekle

Mrb arkadasim senin iste bi terslik var :) adetten sonra hamile kalma riskin var bunun hesabinj biliyormusun bilmiyorum ama ben yinede sana soyliyeyim . Adetinin ilk gununden itibaren 10 gun sayiyorsun 10. Gunu itibariyle baslayan 1 haftalik donem yumurtlama donemi oluyor. Simdi sen 6 aralikta adetin basladiysa uzerine 10 gun sayiyoruz tarih oldu 16 aralik bu tarihten itibaren 22 aralik arasi senin gebe kalman icin en uygun donem. Bende hastanede calisiyorm ve 34 haftalk hamileym. Bir k.d.doktoruna gidersen sana bu takvimi olusturacak. Gebe kalmak istiyorsan bu tarihleri bos gecme derim ayrica ayaklarini kaldirp iliskiden sonra duvara dayaman yada hareket ettirmen cok dogru benim doktorumunda onerisi onlar tekrar dene insallah 6 ocaktan sonra gebelik haberini alirsin. Son olarak yumurtlama takvimi icin internette hesap tapan siteler var oralardan bakarsan da iliski takvimini ogrenebilirsin hersey guzel ve gayirlisiyla olur insallah

Son düzenleme:
kızlar kadın doğum uzmanına gittim ve hiç bir sorun yok hamile kalman için dedi ama takvim oluşturmadı..sadece folikasit verdi onu kullanıyorum.tarihleri dikkate alıcam teşekkür ederim inş hayırlı haberler vericem.. :)

kadın doğum uzmanına gittim testler yaptı hamile kalman için bi sorun yok dedi..ama takvim yapmadı sadec folik asit verdi onu kullanıyorum 10 gündür..adetimin 3 gün sürmesi ve kasıklarımda ağrı olması kafamı karıştırıyor

Sen bu ayi bos gecme tarih tam zamani bu hafta senin icn cok onemli moralinide yuksek tut folik asitin cok faydasi var dedigm gibi ayaklarini kaldirmanda cok iyi insallah ocak ayinda adet olmassin ve bu mutlulugu yasarsin rabbim araymasn isteyen herkese versin

canım çok teşekkür ederim bi ihtimal gebelik testi aldım yarın sabah yapıcam..umarım sonuç pozitif çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…