• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba hamilemiyim

akrepcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba kızlar
9 martta yani 16 gün önce korunmasız ilişkim oldu 2 gün öncede kahverengi lekenmem oldu daha reglime 10 gün var ve leke geldiği gün belim ve başımda ağrıyordu 3-4 günde midem hafif bulanıyor çok halsizlik yorgunluk var üstümde acaba hamilemiyim yarın kan vericem ama çok merak ediyorum

Merhaba kızlar
9 martta yani 16 gün önce korunmasız ilişkim oldu 2 gün öncede kahverengi lekenmem oldu daha reglime 10 gün var ve leke geldiği gün belim ve başımda ağrıyordu 3-4 günde midem hafif bulanıyor çok halsizlik yorgunluk var üstümde acaba hamilemiyim yarın kan vericem ama çok merak ediyorum
Canım kanama hariç hepsi regl önceside olabilecek şeyler lekelenmede yerleşme kanamasına benziyor kesin bir şey demek şimdi doğru olmaz ama inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz ☺️🌸

Canım kanama hariç hepsi regl önceside olabilecek şeyler lekelenmede yerleşme kanamasına benziyor kesin bir şey demek şimdi doğru olmaz ama inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruz ☺️🌸
Ay nasıl yarına kadar sabredicem içimde çok tuaf bi his var hayırlısı olsun inşallah benim hiç adet öncesi böyle lekelenmem olmadı ilk defa böyle bişey başıma gelince içime bi kuşku düştü

Ay nasıl yarına kadar sabredicem içimde çok tuaf bi his var hayırlısı olsun inşallah benim hiç adet öncesi böyle lekelenmem olmadı ilk defa böyle bişey başıma gelince içime bi kuşku düştü
Canım yüksek ihtimalle lekelenme gibi geldi banada evde yokmu test fln yap istersen veya ovulasyon testi fln varsa onlada yapabilirsin çıkar

Kan verdiniz mi inşallah hamilesinizdir ❤️

Hayır ama lekelenme olduğu için şüphe duydum regl günüm 1 nisanda olmazsam eğer tekrar test yapıcam

Regl günümden 3 gün geçti acaba kan versemmi çevremdekiler yerleşme kanamasının üstünden 3-5 gün geçtikten sonra kan testi yapılmalı dedi çünkü hemen kana karışmıyormuş acaba ben kan testini erkenmi yaptım ya

Çok merak ediyorum 2-3 gün daha beklim diyorum çünkü genelde regl tam günümde olmuyorum 5-6 gün geçiyor genelde

Yok yapmdım reglide olmadım haftasonuna kadar bekleyeceğim

Merhaba kızlar
Herkes te belirtiler farklıdır. Benim lekelenmem olmamıştı. Hafif kasık ağrım ve aşırı uyku halsizlik oluyodu. Birde göğüs hassasiyetiyti. Bunlara rağmen ben hiç şüphelenmemiştim çünkü denememize rağmen olmuyordu hamile olduğum haberini bile eşim bana verdi. Oysa aylarca hamile kalırsam nasıl bir sürpriz yapsam diye düşünmüştüm 😅

Yok yapmdım reglide olmadım haftasonuna kadar bekleyeceğim
Beta verirseniz sonucu yazar mısınız ben idrar testi yaptım tabi silik çizgi çıktı ama beta çarşamba günü verdim 1.52 3 nisan regli günüm ama olmazsa geçerse tekrar bakıcam

Back
X