Acaba hamilemiyim

Armiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
7
6
26
Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.Bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.Adetime 1 hafta var ama bende bel ağrısı ve kasık ağrısı göğüs ağrısı ve miğde bulantısı var gebelikten şüpelendim ama betahcg testi verdim 1.40 çıktı yükselirmi yani hamile kalma şansım varmı?Cevap verirmisiniz bana

Gebelik bu kadar erken belirti vermez. Belli ki test için de erken. Âdet gününüzün geçmesini bekleyin derim. İdrar testinde bile çıkar zaten varsa.

Aslında gebelik planım yok 2 tane çocuğum var ,3 aylık iğne vuruyorum ama geçen ay regl oldum doktorum korumadığını söyledi bende biraz tedirgin oldum ve belirtide görünce yaptırayım dedim en iyisi dediğiniz gibi beklemek çok teşekkür ederim

Tabi ki var adet olmazsanız bı hafta sonra tekrar kan verin

Dollenmeyle alakalı bişey bu cikmayadabilir daha. Benimde adete 1 hafta kala bu belirtilerim baslamisti. Hamile olabilirsiniz ama birşey demek için şuan daha çok erken. Yumurtlama ne zaman gordunuz

Bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı 3 gün sonra bidaha yapıcam emin oomak adına

3 aylik igne sonrasi hamilelik için bile en az 6 ay beklemek gerekiyor en son ne zaman igne yptrdnz doktorunuz oyle dedi

H Hello Kity bak kuzum bu arkadasin pozitife dönmüş

Yani ben istemeden oldu 3.çocuğa cesaret edemiyordum ama içime düştükten sonra iyiki oldu dedim ben tedbir almışken olduysa vardır bir hayır dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…