Var gibi sanki ana bir test daha sart. Erken gebelijler güvenilir değil duyduğumagoreArkadaşlar merhaba eşimle 25 temmuzdaki ilişkimden sonra bugün adetime 5-4 gün kala erken gebelik testi yaptım predector. Çook silik 2 .çizgi çıktı. Bu testin güvenirliği nedir.
Normal test mi yapmalıyım sizce.Var gibi sanki ana bir test daha sart. Erken gebelijler güvenilir değil duyduğumagore
Evet yanlış pızitif verenler oluyor ondan dedim, bat günü kaset test yaparsınızNormal test mi yapmalıyım sizce.
predictordaki çizgiye aldanıp kan testiArkadaşlar yardımm edin lütfenn
Adet günü mü ucuz test denemeliyimpredictordaki çizgiye aldanıp kan testi
vermişliğim var. testte bu çizgi hep oluyor malesef. ucuz testlerle deneyin
iki gün kala bile silik de olsa çıkar eğer geç döllenme değilse.Adet günü mü ucuz test denemeliyim
Merhab kesinlikle kan testi verin ben 5 haftaşık gebeyim bu testlerle negatif cıktı 2 kere hata olabiliyor emin olmak için bir hastanede kan verin beta hormonunuza baktırın özel hastanede 1-2 saat içerisinde sonuclar cıkıyor cıkan sonucunuz 5 den büyükse hamilesinizPeki kan testi versem şimdi çıkar mı acaba
Benim göğüslerimde damarlar çıktı kasıklarımda çok şişti. Birde cinsellikten sonra sol kasığımda kramp gibi kısa süreli bir ağrı oluyor. Dün kaset testlerden yaptım negatif gibi ama çok dikkatli bakınca ince birçizgi vardı adetime daha 2 gün vsar kan testi ile çıkar mıMerhab kesinlikle kan testi verin ben 5 haftaşık gebeyim bu testlerle negatif cıktı 2 kere hata olabiliyor emin olmak için bir hastanede kan verin beta hormonunuza baktırın özel hastanede 1-2 saat içerisinde sonuclar cıkıyor cıkan sonucunuz 5 den büyükse hamilesiniz
Adetime 4 gün kala bu testi yaptim silik çıktı fakat sonra adet oldum bence en iyisi kan testi inşAllah hamilesinizdirArkadaşlar merhaba eşimle 25 temmuzdaki ilişkimden sonra bugün adetime 5-4 gün kala erken gebelik testi yaptım predector. Çook silik 2 .çizgi çıktı. Bu testin güvenirliği nedir.
Merhaba benim adetim gecikti 4 gün ve testim negatif çıktı kan versem mi diyorum testler ama 5 in biraz üstünü bile yakalıyor olsa çıkmaz mıydıı acabaaMerhab kesinlikle kan testi verin ben 5 haftaşık gebeyim bu testlerle negatif cıktı 2 kere hata olabiliyor emin olmak için bir hastanede kan verin beta hormonunuza baktırın özel hastanede 1-2 saat içerisinde sonuclar cıkıyor cıkan sonucunuz 5 den büyükse hamilesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?